• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #917005  autor: bazooka
 20 mar 2017, 22:41
@jarekt - i co, fajne teksty, co :?: :)
Ile z tego się już przedawniło - tzn z całego tego tematu (bo ja nie czytałem od nowa, tylko te 6 stronę) :?: :)
 #917054  autor: Gregrin
 21 mar 2017, 12:03
Chyba nie tak wiele bo wszystkie opcje są dalej dostępne. To inny znajomy. Ten o którym myślisz ma umowę chyba do końca lipca i nazbierało mu się do tej pory ~160zl (i jakieś 45zl na skarbonce ale pewnie spora cześć się już wcześniej nazbierała) z doładowań za 30zl bo za 25zl nie da się z banku. W skrócie korzysta tylko z pakietu 120min (9zl) i numeru bez limitu (0zl) a wcześniej skumulował sobie trochę minut w tym pakiecie 120min odciążając go pakietem do Orange (9zl) :)

Wracając do nowego znajomego to chyba jednak nie weźmie zetafona bo podobno jedynym dostępnym telefonem jest LG k4 za 400zl czyli w cenie sklepowej (a podobno miesiąc temu był za 200zl).

Sa aktualnie jakieś dobre opcje żeby tanio dostać telefon ? Z tego ci wiem znajomy ma chyba aktualnie abo w orange (~60zl) a w domu cyfrowy Polsat i chyba drugi abonament w orange.
 #917058  autor: ManiacGSM
 21 mar 2017, 12:24
Piescoch66 pisze:
Gregrin pisze:Mam kolejnego znajomego który zdecydował się na zetafona za 25zl w orange
Pare tygodni temu informowano o likwidacji zetafona i połowy taryf. Jak można teraz kupić zetafona?
No tak pisali ,że niby z tym mają skończyć, ale jeszcze na stronie internetowej sklepu jeszcze jest oferta, z tym ,że coraz gorsze paździerze do wyboru. Jedynie klikając w cennik regulaminów jest jeszcze trochę telefonów- ale to prawdopodobnie w sklepach stacjonarnych, a jeśli się mylę to trzeba by zadzwonić na infolinię.

Ja odliczam jeszcze 5 miesięcy w Zetafonie i zostaję przy zwykłej ofercie na kartę ,bez cyrografów.
Niby z jednej strony nie jest to jakieś zło, ale teraz nazbierało mi się trochę internetu w taryfie Free i wolę na przyszłość uwolnić numer od zobowiązań.

http://www.orange.pl/ocp-http/PL/Binary ... 537226.pdf

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.