• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #916522  autor: bosake
 18 mar 2017, 09:39
Witam.
Czy ktoś wie co się dzieje z doladowaniami na Allegro? Strasznie mało ich się zrobiło. Ceny nawet droższe niż normalny nominał.
 #916539  autor: ManiacGSM
 18 mar 2017, 11:16
Niech sobie w d**** wsadzą ostatnio przeglądałem u niektórych doładowania z Orange i droższe o złotówkę , lub kilkadziesiąt groszy niż nominalnie z kiosku z terminala. A ludzie muszą mieć niezłe wodogłowie ,że się na to nabierają i kupują u takich pajaców.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.
 #916543  autor: arat99
 18 mar 2017, 11:50
Można gdzieś jeszcze kupić doładowania poniżej wartości nominalnej ?
 #916551  autor: Marcel82
 18 mar 2017, 12:42
ObserwatorZRamieniaONZ pisze:Widać Janusze boją się nowego taryfikatora za przestępstwa związane z VAT-em.
Hehe faktycznie, wymiotło oferty :) Widać macki PiS i kara 25 lat więzienia groźna nawet na Gibraltarze :D
ManiacGSM pisze:Niech sobie w d**** wsadzą ostatnio przeglądałem u niektórych doładowania z Orange i droższe o złotówkę , lub kilkadziesiąt groszy niż nominalnie z kiosku z terminala. A ludzie muszą mieć niezłe wodogłowie ,że się na to nabierają i kupują u takich pajaców.
Nie kupuj! :mrgreen: :lol:
Jeśli komuś się nie chce ruszyć pupy z domu i woli dać np. 31 a nie 30 zł to od razu ma wodogłowie? A w drugą stronę to luzik, tak? Jak ktoś np. jedzie całe życie na kodach z Faktu to jest wielki byznesmyn, bo oszukał system? Ogarnij się. Pozdr. :-D
EDIT:
Ja wolę dać 30 zł za doładowanie 30 zł (SMS w Inteligo) a nie np. 31 zł - to tak gwoli ścisłości :wink:
 #916570  autor: marcinek243
 18 mar 2017, 15:28
Marcel82 pisze: Jeśli komuś się nie chce ruszyć pupy z domu i woli dać np. 31 a nie 30 zł to od razu ma wodogłowie?
Tak. Jeżeli ktoś ma jak dokonać płatnośći za taki zakup to może rówie dobrze doładować na stronie operatora/banku itp. A wątpię żeby komuś się chciało drałować na poczte z przelewem
Ostatnio zmieniony 18 mar 2017, 15:37 przez marcinek243, łącznie zmieniany 1 raz.
 #916571  autor: macc
 18 mar 2017, 15:35
Strony www typu" tanie doładowania" też wstrzymały sprzedaż doładowań.
 #916579  autor: Marcel82
 18 mar 2017, 16:32
marcinek243 pisze: Tak. Jeżeli ktoś ma jak dokonać płatnośći za taki zakup to może rówie dobrze doładować na stronie operatora/banku itp. A wątpię żeby komuś się chciało drałować na poczte z przelewem
100% zgody.
Ale jeśli ktoś chce budować np. reputację na allegro i nabić pkt. (i zacząć handlować) to jemu kilkadziesiąt złotych za kilkadziesiąt doładowań dla całej rodziny szybko się pewnie zwróci.
Nie trzeba od razu wodogłowiem rzucać...
Ja przeważnie kupowałem na allegro od ZDRAPnet, ostatnio ok. 26,50 za doładowanie 30 zł. Teraz widzę, że ma tylko jedno doładowanie Play na chwilę obecną: ~130 za 150 (więcej jak 50 bym nie zaryzykował od takich firm), więc widać nie wszyscy się zmyli. Pewnie to pomaga: ;) :-D
Klient dokonując zakupu na niniejszej aukcji zawiera umowę kupna własności intelektualnej w postaci jednorazowego kodu z firmą Alemia Limited, zarejestrowaną w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Wszystkie należne podatki wynikające z lokalizacji klienta rozlicza on zgodnie z miejscem jego rezydencji.
 #916618  autor: yul69
 18 mar 2017, 20:39
Ludzie kupują doładowania 30 zeta za 31, bo mają kupony 10 zeta lub 20 zeta z wymiany monet za zakupy przez aplikację mobilną.