• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #903999  autor: Adriano
 07 sty 2017, 15:16
Witam. Za dwa miesiące kończy się czas doładowań w Play mix w kwocie 30zl miesięcznie u mojej narzeczonej. Czy mogę przejść na abonament w formule solo m bez telefonu? Potrzebne będzie wypowiedzenie czy z mixem to nie działa? A może kontynuować mix tylko zmienić ofertę? Teraz brakuje jej rozmów nie limitowanych do innych sieci. Proszę o radę.
 #904000  autor: Gregrin
 07 sty 2017, 15:26
Za 25zl masz w play formule z nolimitami i 6GB które się kumulują [Zestawienie] Opcje FULL No-Limit w ofertach na kartę ~30zl
Porównywalne jest solo m+ (7GB ale nie wiem czy się kumuluje) ale nie wiem czy z mixa się na to załapiesz i czy warto... Zobacz sobie tu http://www.telepolis.pl/forum/search.ph ... only&ch=-1
Ostatnio zmieniony 07 sty 2017, 16:15 przez Gregrin, łącznie zmieniany 2 razy.
 #904002  autor: Adriano
 07 sty 2017, 15:31
Ok ale mms płatne i jak wygląda sprawa z przeniesieniem numeru z mix do abonamentu? Można to załatwić wysyłając wypowiedzenie na obecny mix i przechodząc na abonament?
 #904004  autor: Gregrin
 07 sty 2017, 15:33
Adriano pisze:wysyłając wypowiedzenie na obecny mix i przechodząc na abonament?
Mixa chyba nie trzeba wypowiadać. Najlepiej zadzwonić do play i wypytać o możliwości.
 #908772  autor: Smarcik
 01 lut 2017, 19:21
Mam mix klasyczny w play 24 x 30 zl i zostalo mi jeszcze kilka doladowan do konca. Zastanawiam sie czy ktos sie bedzie ze mna kontaktowal z oferta przedluzeniowa czy musze sam isc do salonu zeby sobie o mnie przypomnieli ? Jak to wyglada ?
 #908790  autor: Smarcik
 01 lut 2017, 21:52
W sumie to zalezy tez od tego co mi zaproponuja i jakie beda ceny telefonow. Poprzednim razem wzialem smartfona za polowe jego wartosci rynkowej a tak czy siak caly czas doladowywalem co miesiac za 30 zl wiec mi sie oplacalo.
 #909266  autor: Smarcik
 04 lut 2017, 12:13
Moze ktos kto posiada lub posiadal mix w Play napisze ze swojego doswiadczenia czy Play kontaktuje sie z oferta przedluzeniowa czy trzeba samemu zglosic sie do salonu ?