Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
A no chyba,że tak. Czyli jeśli bym miał na koncie jakieś ''super-złotówki'' to data automatycznie się uzupełnia i jest czas teraźniejszy?darkangel pisze:To jest data, od której płynie czas w informatyce.
Dziwne, przecież numer jest rejestrowany z chwilą dokonania przeniesienia na co dostajesz papierek,a dokładnie z chwilą wypisania papierów na przeniesienie,tu moim zdaniem jakieś jajca robią sobie techniczni...Ale przy przynoszeniu do playa itp.zdarzają się te "dziwy techniczne".Ja np.przenosiłam 2 numery do playa w 2015 i okazało się że np do i z plusa,tmobile czy orange podobnie jak w samym play wszystko działało poprawnie ,ale już znajomy mający numer " w rodzinie " do mamy dzwoniący twierdził że "nie ma takiego numeru",podobnie było jak sprawdzałam z karty lyca .Kilkakrotnie dzwoniłam do obsługi klienta podając ten problem ale twierdzili ze wszystko jest u nich ok.Po kilku m-cach problem o dziwo ale sam...zniknął .Czyżby jednak naprawili?W każdym razie naciskaj ich dalej, w końcu muszą coś z tym zrobić.Ale play lubi robić klientów przenoszących do nich numer w konia,co prawda nie wszystkich ale są tacy co mają ten problem.Największy mają ci co mają numery u MVNO a chcą się do ciebie dodzwonić.Wtedy już trwa klasyczna przepychanka typu "to nie u nas ,a u nich".odkrywca1 pisze:Nie działa mi numer przeniesiony do RBM
numer nie działa od 31.01, dzwonię codziennie na infolinie ale nic się nie da zrobić - taką odpowiedz dostałem z bok ( poprosiłem pisemnie żeby to dostarczyli cisza )
problem jest taki że w ich systemie wszystko działa numer jest zalogowany do sieci i nawet ponoć na niego przychodzą połączenia !!!!!!!!!!!!!!! ( co do k....y )
brak słów z mojej strony - prosiłem żeby dzwonili na ten numer skoro działają przychodzące to nie będą dzwonić bo potrzebują inny numer kontaktowy ?!?!?
w telefonie niezmiennie informacja ZAREJESTRUJ KARTĘ - ci co napisali i prowadzili ustawę terror mają już zaklepane miejsce w piekle zaraz przy kotle, w którym pływają zarejestrowane (niezarejestrowane) numery
Pozostało mi tylko wylewanie żółci na forum
Spokojnej nocy, ja będę spał smacznie bo żaden telefon do mnie nie zadzwoni
Próbowałeś na niego dzwonić ?? Pytałeś czy numer sim zgadza się z tym który ty masz ??odkrywca1 pisze:problem jest taki że w ich systemie wszystko działa numer jest zalogowany do sieci i nawet ponoć na niego przychodzą połączenia !!!!!!!!!!!!!!! ( co do k....y )
Nie mieli kart sim do taryf play'a ??odkrywca1 pisze:Niestety dziś dzwoniłem do 3 punktów i nie mieli mam czekać 2 dni i będą karty
Nie liczyłbym na to skoro na stronie już zatrybilo.odkrywca1 pisze:jednak poczekam do jutra bo czasami na play24 zmieni taryfę a na karcie sim to jest dopiero po północy jak ich system przemieli
Dziś odpowiedzieli na reklamację. Otrzymałem 20 zł na konto główne. Liczyłem na więcej ale dobre i to.asdaf pisze:Rekompensata od T-mobile?! Jeśli coś otrzymasz będę w szoku. Koniecznie napisz.asffaf pisze: Skłądając reklamacje jest szansa że jakąś rekompensatę otrzymam ?Nie tak prędkoasffaf pisze:Niech oddadzą doładowanie 25 zł i uciekam od nich.