Nie piszcie "nolimit", bo kolega może źle to zinterpretować.
W tym pakiecie za 20zł. mamy tak naprawdę 44640minut(komórkowe i stacjonarne) ważne 30dni, które można przedłużyć o kolejne 30dni w ostatnim dniu ważności pakietu(najwcześniej o 5ej rano gdyż o tej godzinie system się aktualizuje) dokupując 100 min. za 10zł(również ważne 30dni).
Dzięki temu pakiet się przedłuży(można tak bez końca przedłużać) ale ilość minut będzie sumą reszty z poprzedniego miesiąca(np. 44640 miałeś wydzwoniłeś 300 więc zostało 44340minut) oraz 100min. dokupionych. Czyli razem 44440min. ważne następne 30dni. I tak dalej i tak dalej przez kolejne miesiące.
UWAGA- maksymalna ilość zgromadzonych minut nie przekroczy NIGDY 44640min(jeśli reszty masz np. 44630 i dokupisz 100min to ich suma wyniesie TYLKO 44640).
Ilość posiadanych minut oraz ich termin ważności sprawdza się kodem: *104#
Pakiet 100min. za 10zł. dokupić można kodem: *111*616*1# oraz przez Play24 i aplikację mobilną.
Jeśli kolega zechce to może odpalić jeszcze Stan darmowy(rozmowy i smsy bez limitu w Play i submarkach) oraz może mieć darmowy internet jako bonus do doładowań działający na wszystkich sieciach(w telefonie konieczne zaznaczenie danych w roamingu) np. doładowując za 50zł. gratisik w postaci 16GB ważnych 100dni-inne opcje na stronie operatora. RWK można zdobyć dość prosto zmieniając taryfę na PLAY NA KARTĘ Rok ważności konta(tutaj po 24godz. od zmiany kodem robimy RWK) i jak zaskoczy to migrujemy do RBM energy razem z RWK.
To co napisałem zostało już przeze mnie sprawdzone w praktyce na kilku numerach.

Wiem oczywiście, że 44640minut to dla większości kosmos i full nolimit na wiele miesięcy ale bywają osoby, którym taka ilość może nie wystarczyć(wiem wiem trzeba by być uzależnionym no ale taka osoba może się trafić)