• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #879587  autor: scisly
 29 lip 2016, 13:01
Witam
Mam kilka pytań dotyczących przeniesienia z Nju do Orange, a później do Play.
1. Czy po przeniesieniu numeru z Nju do Orange będę musiał ponownie rejestrować numer?
2. Czy po wykorzystaniu bonusu za rejestrację (1000 min. i 10 GB) w Nju lub Orange będę mógł skorzystać z bonusu za rejestrację w Play?
3. Czy po przenosinach z Nju do Orange, a później do Play (taryfa Mini max) dostanę bonus 100 zł, 10 GB na 30 dni czy jednak 200 zł, 20 GB na 60 dni?
4. Czy w taryfie Mini max dalej środki są pobierane z konta promocyjnego na pakiet rozmów za 29 zł?
5. Czy w taryfie Mini max dalej można przedłużać ważność środków na koncie promocyjnym za pomocą doładowań na fb?
 #880139  autor: scisly
 01 sie 2016, 13:11
Jaki bonus dostałbym gdybym przeniósł numer bezpośrednio z Nju do Play. Czy przysługiwałby mi bonus 200zł+20GB+RWK czy jednak ten mniejszy 100zł+10GB+RWK?
 #880158  autor: KC-KARLOS
 01 sie 2016, 15:01
scisly: przysługuje Tobie wtedy łącznie 200 zł + 20 GB + Rok Ważności Konta, po włączeniu bonusu za rejestrację i przeniesienie numeru.
Pierwsze pakiety otrzymasz po doładowaniu konta za 5 zł, drugi włączasz samodzielnie (10GB+100zł+RWK).
Szczegóły w regulaminie:
http://promocje.play.pl/rejestracja/pdf ... o-Play.pdf

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟