raphael_12 pisze:Musiałem sprzedać nokię 6210 i pozostaje mi tylko 3100 i mam dylemat z jakiej oferty korzystać. Kiedy miałem dwa tel. mogłem korzystać z dwóch. Pomocy

Gdzie są lepsze warunki

Podstawowa sprawa co sie wielokrotnie przewijalo - okres swoje potrzeby - czyli ile dzwonisz i gdzie , sms do jakiej sieci ile? A moze potrzebujesz tylko odbierac? GPRS jest Ci potrzebny?
Kwestia korzystania z dwoch telefonow - wybierz sobie nr (siec) ktory bardziej odpowiada Ci a druga siec ustal sobie tylko do dzwonienia i wpakuj to do dual sima

Chcesz dzwonic korzystajac z atrakcyjnej stawki przestawiasz na druga siec i tyle.
Odnosnie obecnej oferty:
SS tylko w jednym przypadku - prawie nigdzie nie dzwonisz, wogole nie lubisz SMSowac (24 gr to na dzisiejszym rynku nieporozumienie), za to przedewszystkim stajonarne (dla porownania w TT tylko w pakiecie uzyskasz stawke 29 - tutaj zawsze 24 gr/min) ewentualnie bedziesz rozmawial z kims kto tez bierze SS z mysla tylko o rozmowach, chcesz miec tanio stale aktywny numer z ktorego awaryjnie dzwonisz do dowolnej sieci (karta 80 zl wydluza wychodzace o 7 miesiecy - 11,4 zl/mies.)
Na chwile obecna TT wydaje sie rowniez atrakcyjniejszy od Heyaha - program lojalnosciowy - po 8 miesiacach uzyskujesz bardzo atrakcyjne warunki juz w standardzie a dodatkowe paczki daja spore mozliwosci w sieci Era i stacjonarne.
Dzis Heyah chyba tylko dla osob ktore naprawde duzo gadaja smsuja w ramach tej sieci (Oferta "Magiczny Pakiet Heyah" w pakiecie min 22 gr, sms 0,5 dotyczy tylko uslugi tylko w ramach Lapy) - poza juz nie jest tak atrakcyjnie...