• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#6478  autor: kulboj
 01 cze 2005, 21:20
Dzisiaj przeglądałem posty na innym portalu telekomunikacyjnym i okazuje się,że temat nowej platformy jeszcze od czasu do czasu powraca.
I raczej nie są to pozytywne opinie. :(
Pewnie,że już się o tym tak nie mówi jak kiedyś,ale chyba nie wszystko jeszcze zostało zrobione w plusie.

#6505  autor: Piotr
 02 cze 2005, 19:03
No to jeżeli tak na prawdę nie zostało jeszcze wszystko dopięte na ostatni guzik w przypadku tej całej nowej platformy, na której mogą śmigać użytkownicy Simplusa to osobiście uważam, że nie prędko owe cacko zagości w Mix Plusie czy też Sami Swoi.

Pozdrawiam.

#49303  autor: _HUBERT_
 28 sty 2006, 00:06
Oooo temat na czasie :wink: Widać nigdy się on nie zestarzeje :lol: Już w kwietniu 2005 roku były problemy z tą platformą i nic nie zostało do tego czasu zrobione :lol: Jak się sypała tak się sypie.

#53004  autor: plusteczek
 10 lut 2006, 20:48
To się nazywa skandal!!!! Streżyńska o problemach z prepaidami Plusa
Anna Streżynska, wiceminister transportu i budownictwa odpowiedzialna za łączność i jednocześnie p.o. prezesa Urzędu Komunikacji Elektronicznej, powiedziała dziś dziennikarzom, że do tej pory UKE nie otrzymało żadnej skargi od użytkowników usług przedpłaconych w sieci Plus GSM.

Problemy, jakie trwają od wielu dni w usługach Simplus, MixPlus i Sami Swoi znam tylko z gazet i forów internetowych. UKE nie dostało żadnej skargi - powiedziała Anna Streżynska.

Pani wiceminister powiedziała, ze gdyby UKE miało udokumentowane skargi klientów, to mogłoby rozpocząć kontrole w tym zakresie.

Wiadomość z linku telepolis:http://www.telepolis.pl/news.php?id=4527

#53485  autor: gm
 12 lut 2006, 13:38
A ja właśnie dostałem sms'a z informacją o zwrocie kwoty na konta bedacej zwrotem błędnie naliczonych kosztó, które wystąpiły w dn. 19-31.01.06. Jeżeli dobrze pamiętam był to zwrot kilku groszy, bo i tak w tym czasie nie korzystałem z Simplusa.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#53492  autor: iSiO
 12 lut 2006, 13:56
Też dostałem takiego smsa ale kasy nie oddali :D Parodia

#53498  autor: gm
 12 lut 2006, 13:59
iSiO pisze:Też dostałem takiego smsa ale kasy nie oddali :D Parodia
A wiesz mniej więcej ile mieli Ci oddac?

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#53529  autor: iSiO
 12 lut 2006, 15:43
Napewno ponad 22 zł, niedawno dali 3.50 ale to troszke za mało. W tym momencie *100# =Wynik NIeznany...
 #54008  autor: togom
 15 lut 2006, 00:30
to nie tak - Polkomtel chce odejśc od starej platformy nie dlatego jak tu ktoś powiedział bo chce dorównać konkurencji,tylko dlatego ,ze nowsze modele nokii nie współpracują ze starą platformą,to raczej główny powód i tyczy się pre paid.Średnio co 2-3 użytkownik posiada aparat tej marki w związku z czym gdyby nie zmieniono platformy na nową zwolennicy telefonów nokia nie korzystali by z usług Polkomtela(simplus i mix),a tym samym w Plusie usługi przedpłacone-pre paid zginęły by śmiercią naturalną.A jak wiadomo z usług pre paid korzysta ponad 50% użytkowników tej sieci.
A problemy- hmm chyba tak do końca się jeszcze nie skończyły widać to po przychodzących sms-ach z sieci

togom