• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #50776  autor: Marker5
 02 lut 2006, 18:04
Niewiem co się tam w ORANGE wyrabia ale ostatnio mialem przypadek ze wyczyscili mi konto w mix-ie ( a mialem tam prawie 20zł) i niemoglem nic zrobic a po dwoch dniach przyslali mi co do grosza cala kwote tak jakbym sobie doładował konto...niewiem co sie stalo ale pomyslalem ze to raz im sie cos schrzaniło i to będzie koniec ale byłem jednak w błędzie... :smt011 Byłem ponieważ wczoraj stało mi się dokładnie to samo!! Pomyślałem sobie "co jest do cholery?!" i chcąc rozwiązać sprawę dzwoniłem do nich ale niemogłem sie dodzwonic do BOK-u no i problem zostaje nierozwiązany...Wiecie może coś na ten temat? :?: Miał ktoś podobne problemy?Może znacie przyczynę? :?: Ja to mam dosyć tej sieci...

#50800  autor: rulezzz01
 02 lut 2006, 19:18
tez mam mixa w orange, juz od 2. lat...... nic takiego mi sie nie przytrafilo. No ale od czego są salony? Powodzenia

#50856  autor: blom
 02 lut 2006, 22:28
oby to nie byly 1 objawy zatykania systemu bilingowego bo bedzie plus klapa 2 w wydaniu orange... a idea jzu 2 razy miala klape w calej polsce i jechala na serwerach awaryjnych...

#50866  autor: Kaczy
 02 lut 2006, 23:23
No ja też mam Mix`a ponad 2 lata i nie spotkałem się z podobnym problemem...

...::: Made for loneliness :::...

#50884  autor: wujekm
 03 lut 2006, 01:06
może za dużo pijesz i wstanie upojenia nie dajesz rady zadzwonić i Ci się wydaję że nie masz nic na koncie. Następnego dnia jak już jesteś ten tego w porządku stiwerdzaqsz że kasa już jest... Nie pij tyle. To nie Plus gsm

#50886  autor: Kaczy
 03 lut 2006, 01:18
Jest po 1 w nocy- jak dla mnie to wujekm jest w stanie upojenia alkoholowego i nie wie co pisze :smt005 :smt005 :smt005

#51038  autor: Marker5
 03 lut 2006, 18:45
No niestety nic nie piłem... :| No wlasnie ja tez nie slyszalem o czyms takim wczesniej i dlatego tym bardizej mnie to denerwuje wiec jaknajszybciej udam sie do salonu, moze oni cos dadza bo jak tak mam miec ciagle to ja wolalbym rozwiazac umowe... :smt011 Czy jest to wystarczajaca podstawa do rozwiazania umowy? :?: Normalnie niewiem co sie z tym dzieje...chyba faktycznie orange chce pojsc w slady plusa... :evil:

#51171  autor: daniellos
 04 lut 2006, 01:25
:smt006 oj,tak szybko to Cię nie wypuszczą ze swych łapek :smt010 ,ale warto przeczytać umowę i :twisted: :twisted: WALCZYĆ o SWOJE!!! :smt011 ...tylko z głową ;-) Powodzenia :wink:

"Każdy bezsens ma swój sens"...,Daniellos.
 #51216  autor: togom
 04 lut 2006, 12:04
Marker5 pisze:Niewiem co się tam w ORANGE wyrabia ale ostatnio mialem przypadek ze wyczyscili mi konto w mix-ie ( a mialem tam prawie 20zł) i niemoglem nic zrobic a po dwoch dniach przyslali mi co do grosza cala kwote tak jakbym sobie doładował konto...niewiem co sie stalo ale pomyslalem ze to raz im sie cos schrzaniło i to będzie koniec ale byłem jednak w błędzie... :smt011 Byłem ponieważ wczoraj stało mi się dokładnie to samo!! Pomyślałem sobie "co jest do cholery?!" i chcąc rozwiązać sprawę dzwoniłem do nich ale niemogłem sie dodzwonic do BOK-u no i problem zostaje nierozwiązany...Wiecie może coś na ten temat? :?: Miał ktoś podobne problemy?Może znacie przyczynę? :?: Ja to mam dosyć tej sieci...
]

MASZ DOŚĆ PROBLEMÓW W ORANGE?? PRZEJDZ DO SIMPLUSA BĘDZIESZ ICH MIAŁ JESZCZE WIĘCEJ :smt005

togom

#51330  autor: Kaczy
 04 lut 2006, 18:12
Marker5 pisze:No niestety nic nie piłem...
To akurat nie było do Ciebie tylko do wujkam

#51354  autor: przemek910
 04 lut 2006, 19:35
Może wujekm a marker5 to jedna i ta sama osoba?

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#51381  autor: ariels
 04 lut 2006, 21:32
Przeciez to Wujekm napisał ze marker5 cos pił, to markerm napisał ze niestety nic nie pił. Czytajcie ze zrozumieniem!

#52196  autor: Marker5
 07 lut 2006, 16:12
No i po raz 3 juz wyczyscili mi konto i pewnie tak jak zawsze gdzies po okolo 4 dniach mi zwroca pieniadze... :evil: Tylko do tego czasu co ja mam robic?Juz mam dosyc i jutro pojde do salonu tylko obawiam sie ze nic nie poradza na to wszystko... :smt011 Myslicie ze to cos da? :?: Ja juz powoli trace cierpliwosc tym bardziej ze z tego co piszecie zdarza sie to tylko mi :!: Normalnie załamka... :smt006

#52218  autor: rafcyk
 07 lut 2006, 17:25
Idz najlepiej do salonu i wyjasnij sytuacje. Jesli nie pozostalo ci wiele do konca umowy to przetrzymaj to a potem zmien siec :)

#52239  autor: Btk_Tomas
 07 lut 2006, 19:24
Zawsze można wysłać maila do BOK-u, lub zadzwonić.
Zawsze można się tam dodzwonić.

Nic nie robieniem nie załatwi się problemu.