• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #49652  autor: mucuss
 29 sty 2006, 10:23
Od dłuższego czasu w POPie nic się nie dzieje poza jakimis śmiesznymi gratisowymi doładowaniami...czy nie wiecie czy i kiedy coś w tej materii sie ma zmienic... bo do tej pory broniłem Orange ale ten pre-paid UMIERA!!! nie chce rezygnowac bo mam fajny numer ale już powoli mnie krew zalewa!!!! O GO to już nie wspomnę!!!! :smt011

mucuss

#49825  autor: jacguszi
 29 sty 2006, 19:36
Jeszcze taktak pozostał że o heyah nie wspomne. :wink:

#49870  autor: mucuss
 29 sty 2006, 21:13
i w sumie musze sie poważnie zastanowić...jeżeli Orange nie zmieni swojej polityki to ...może się z nimi pożegnam na rzecz TT!!!

mucuss

#50335  autor: filczyk
 31 sty 2006, 20:18
GO jest dobre gdy ma się znajomych w Orange (tak jak ja).
MMS na emaile - 40g ;] wprost idealnie dla moBlogowiczów.
 #50719  autor: michail
 02 lut 2006, 14:40
mucuss pisze:Od dłuższego czasu w POPie nic się nie dzieje poza jakimis śmiesznymi gratisowymi doładowaniami...czy nie wiecie czy i kiedy coś w tej materii sie ma zmienic... bo do tej pory broniłem Orange ale ten pre-paid UMIERA!!! nie chce rezygnowac bo mam fajny numer ale już powoli mnie krew zalewa!!!! O GO to już nie wspomnę!!!! :smt011
Niestety do 15.04 (jeśli się nie mylę) nie należy się spodziewać żadnych nowości zarówno w POPie jak i ORANGE GO - do tego dnia ma bowiem obowiązywać idiotyczna "promocja" 6 zł haraczu za rozmowy po 30 groszy do sieci w GO. Może potem coś ruszy, ale powiem szczerze, że mam bardzo małą nadzieje... Gdyby w POPie zmniejszyli pakiety Masz Gadane do 25 groszy (np. płacisz 10 zł za 40 minut po 25 groszy) a z smsami zeszli chociaż do 3 groszy - to byłoby zdecydowanie lepiej... Na marginesie, w GO powinni zmiejszyć stawki do sieci: minuta 40 gr, sms 10 gr -(bez pakietów, na stałe jak Heyah) to zwróciłbym honor:>
 #51221  autor: togom
 04 lut 2006, 12:13
mucuss pisze:Od dłuższego czasu w POPie nic się nie dzieje poza jakimis śmiesznymi gratisowymi doładowaniami...czy nie wiecie czy i kiedy coś w tej materii sie ma zmienic... bo do tej pory broniłem Orange ale ten pre-paid UMIERA!!! nie chce rezygnowac bo mam fajny numer ale już powoli mnie krew zalewa!!!! O GO to już nie wspomnę!!!! :smt011

Hej!Skoro mówisz,ze w POP-ie się nic nie dzieje ,to przejdz do Plusa-tu się dzieje aż za dużo!!! Ciebie krew dopiero zalewa, a mnie już dawno zalała.

togom

#51367  autor: mucuss
 04 lut 2006, 20:17
nie wiem...zaczynam wątpić w Orange...

prędzej doczekam się następnego Mayday'a POLSKA niż zniżek!!! :smt011

mucuss

#51417  autor: Irek
 04 lut 2006, 22:13
W tej chwili Orange kładzie nacisk głównie na Mixa i Abonament, no może na mixa mniej - dodali pakiet 500 smsów wymiennych na 250 mmsów za 5 pln w sieci. To niby nic, ale zawsze. Na jakieś konkretne promocje POPa przyjdzie nam chyba troszkę poczekać.

"And one more thing..."

#51606  autor: flus
 05 lut 2006, 12:48
jesito pisze:W tej chwili Orange kładzie nacisk głównie na Mixa i Abonament, no może na mixa mniej - dodali pakiet 500 smsów wymiennych na 250 mmsów za 5 pln w sieci. To niby nic, ale zawsze. Na jakieś konkretne promocje POPa przyjdzie nam chyba troszkę poczekać.
w MIXie Orange pakiet ten nie jest wymienny na MMSy. :)