bolek2004 pisze:Raczej wątpie. Nie jestem pracownikiem play ale na zdrowy rozum nie będzie żadnego przedłużenia darmowych 200sms, zresztą raczej mało ludzi ma aktywne te smsy dlatego że po pierwsze coraz mniej jest użytkowników Starej Play Karty, a po drugie to dużo osób aktywowało 50minut za 9pln w starej karcie, który to pakiet wykluczał się z 200sms, żeby go aktywować trzeba było deaktywować 200sms, po trzecie od stycznia znowu spada mtr więc daje to mniejsze zyski play, a po czwarte za wszelką cenę promują fresha więc nie sądze żeby użytkowników starych taryf jeszcze jakaś promocja objęła.
bardziej chodzi mi o mixa, przecież mam z nimi umowę jeszcze na jakiś czas więc nie mogę zmienić taryfy, a też pakietów żadnych nie ma....
[ Dodano: 2009-12-08, 23:23 ]
Napisałem do Play i oto co mi odpisali
Szanowny Panie, dziękujemy za zgłoszenie dotyczące przedłużenia promocji „Nowy Pakiet SMS 200”, które wpłynęło do nas za pośrednictwem strony internetowej w dniu 8 grudnia 2009 roku. Uprzejmie informujemy, iż kwestia przedłużenia promocji „Nowy Pakiet SMS 200” lub zastąpienia jej inna promocją zostanie wyjaśniona do końca roku. W tej chwili informację na ten temat objęte są tajemnicą biznesową.
czyli chyba coś będą z tym robić.