Witam, złożyłem wniosek o przeniesienie numeru z orange do mbanku w promocji rozmówki polskie (19gr/min) w październiku, jednak nie wiem, czy nie zauważyłem, czy nie było opcji wybrania kiedy ma być ten numer przeniesiony. Suma sumarum, dostałem esemesa, że numer będzie przeniesiony dopiero po zakończeniu umowy z orange, czyli za niecały rok. Dzwoniłem na linię mbanku, i tam powiedziano mi, że mogę sam wycofać wniosek z orange i złożyć u nich reklamację, wtedy przeniosą mi numer od razu, jednak nie ze stawką 19gr/min, ale normalna.
A co by było gdybym sam zerwał umowę z orange? Na logikę po zerwaniu umowy powinno nastąpi od razu przeniesienie, ale nie chciałbym, żeby okazało się, że numer mi przepadnie...
Na infolinii ciężko dowiedzieć się czegoś, a na forum mbanku cały czas czekam na autoryzację...
A co by było gdybym sam zerwał umowę z orange? Na logikę po zerwaniu umowy powinno nastąpi od razu przeniesienie, ale nie chciałbym, żeby okazało się, że numer mi przepadnie...
Na infolinii ciężko dowiedzieć się czegoś, a na forum mbanku cały czas czekam na autoryzację...