lwiczek, tego startera z netu nie da się na 99% aktywować

zobacz czy chociaż zgadza się numer karty SIM z przesyłki z tym co wysłali mailem... masz duuuużą szansę że nie bo przez parę tygodni mieli błąd i wysyłali co innego niż było w systemie zapisane i przez to nie dało się aktywować. Dostałeś maila że po wysłaniu zamówienia że starter aktywowany? W pierwszej linii maila był ciąg cyfr: pierwsze to nr zamówienia, w środku numer aktywowanej karty sim, na końcu numer telefonu. Zobacz czy te 19 cyfr numeru aktywowanej karty zgadzają się z tymi na samej karcie SIM
Zadzwoń na 510 900 900 i tam aktywują Ci starter... o ile trafisz na faceta... dwa razy tam dzwoniłem i dwa razy najpierw panienka informuje że błędnie wysłali ale nie da się z tym nic zrobić, starter wyrzucić i zamówić nowy. Rozłączałem się i dzwoniłem do skutku aż odebrał ktoś inny (czyt. facet). Gościu dwa razy aktywował mi takie błędne startery: raz od ręki, a raz powiedział że musi coś ustalić i oddzwoni... oddzwonił po 30 min że sprawa bardziej skomplikowana i dopiero jutro (piatek) lub dopiero w poniedziałek startery zalogują się do sieci

zalogowały się następnego dnia więc MOŻNA... jak się chce