• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #348795  autor: roni_
 26 lip 2009, 18:54
Witam.
Posiadam starą taryfe simplusa ("nowy simplus" zdaje się) i w związku z tym, że ostatnio sporo dzwonię do różnych sieci chcę ją zmienić na "twój profil". Co prawda nowa nie jest rewelacyjna, ale co zrobić. Tylko, że korzystam z darmowego numeru do Plusa i mam małe pytanie.

Czy jeśli doładuję teraz za 50pln co wydłuży mi "darmowy numer" na miesiąc, a następnie zmienię na nową taryfę to czy będzie on nadal aktywny, czy będę musiał wydać dychę na niego?

#348805  autor: Pablo-1986
 26 lip 2009, 19:25
Niestety będziesz musiał po zmianie taryfy wydac dychę i od nowa ustawic ten numer.

Dobry humor podstawą dnia.

#348806  autor: roni_
 26 lip 2009, 19:28
Tak myślałem, ale wolałem się upewnić.

Swoją drogą nowa taryfa w porównaniu z ofertami innych operatorów to totalna porażka.

#348808  autor: Pablo-1986
 26 lip 2009, 19:36
A tutaj masz potwierdzenie mojego wcześniejszego postu:
DARMOWY NUMER
rozmawiaj i SMS-uj za darmo z wybraną osobą w sieci Plus!

Wybierz osobę, z którą będziesz swobodnie rozmowiać i SMS-ować i doładuj konto
kwotą minimum 30 zł!

Wybranie numeru jest bezpłatne – wystarczy wprowadzić kod z klawiatury telefonu:
*104*11*48numer_telefonu#, potem doładować konto, wtedy można rozmawiać i SMS-ować za darmo.

Możesz swobodnie rozmawiać i SMS-ować z wybranym numerem przez 15 dni (jeśli zasilisz konto kwotą z przedziału 30-49 zł) lub przez 30 dni (po zasileniu konta kwotą 50 zł lub wyższą).

Jeśli zmienisz zdanie, całkiem bezpłatnie możesz zacząć prześladować kogoś innego – usuń aktualny numer kodem *104*00*48numer_telefonu# i wpisz nowy.

Okres ważności darmowego numeru możesz sprawdzić kodem *104# (po zasileniu konta).
Oferta dostępna w taryfach: Nowy Simplus, Easy i Team 7

Dobry humor podstawą dnia.