Witam chcialbym sie dowiedziec jak to jest
doladowalem konto za 30 zł i w ramach tego dostaje na 1 miesiac darmowe smsy do wszystkich sieci
teraz chcialbym doladowac jeszcze 5 zł a jak wiadomo 5 zł dają tylko wysylac darmowe smsy przez 5 dni , wiec jesli doladuje za 5 zł to mi okres preztrzyma przez ten meisiac czy te 5 dni ? bo w regulaminie pisze tak i nie wiem jak to rozumniec.
z gory dzieki.
doladowalem konto za 30 zł i w ramach tego dostaje na 1 miesiac darmowe smsy do wszystkich sieci
teraz chcialbym doladowac jeszcze 5 zł a jak wiadomo 5 zł dają tylko wysylac darmowe smsy przez 5 dni , wiec jesli doladuje za 5 zł to mi okres preztrzyma przez ten meisiac czy te 5 dni ? bo w regulaminie pisze tak i nie wiem jak to rozumniec.
CZYLI LIPA BEDZIE jeśli doladuje za te 5 zł ?Jeśli nie wykorzystasz wszystkich darmowych SMS-ów przyznanych na podstawie danego Doładowania i w tym okresie dokonasz kolejnego Doładowania to w raz z nim otrzymasz kolejną liczbę darmowych SMS-ów, które skumulują się, a ich okres ważności będzie zależny od ważności Twojego ostatniego doładowania.
z gory dzieki.