• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #345338  autor: seba90
 08 lip 2009, 17:22
Mam zamiar przenieść numer z mixplusa do mbank mobile. W związku z tym mam kilka pytań:
1. Żeby przenieść numer muszę go zarejestrować. Stąd nasuwa się pytanie czy muszę lecieć zarejestrowac mój numer (mixplus) do salonu czy mogę zrobić to na www.plus.pl.
2. Interesuje mnie powyższa oferta mbank mobile: klik . Znalazłem w internecie specjalny kod: 2265. Czy ten kod jest uniwersalny?
3. Czy karta mbank mobile będzie działała na telefonie z simlockiem plusa?
4. Gdzieś czytałem, że doładowania mbank mobile są dostępne w żabkach. Byłem wczoraj w żabce i ekspedientka powiedziała mi, że nie mają takich doładowań :/. Chciałbym się dowiedzieć jak to jest :)

Ps. Proszę o konkretne odpowiedzi :D
Ostatnio zmieniony 08 lip 2009, 21:26 przez seba90, łącznie zmieniany 1 raz.

#345392  autor: Kaczy
 08 lip 2009, 21:27
seba90 pisze:1. Żeby przenieść numer muszę go zarejestrować. Stąd nasuwa się pytanie czy muszę lecieć zarejestrowac mój numer (mixplus) do salonu czy mogę zrobić to na www.plus.pl.
Biorąc mixplusa podpisywałeś umowę i wtedy automatycznie zarejestrowali numer na Ciebie. Nie musisz go rejestrować, bo już od dawna jest zarejestrowany.

...::: Made for loneliness :::...

#345430  autor: mariusz9a
 08 lip 2009, 22:54
seba90 pisze:2. Interesuje mnie powyższa oferta mbank mobile: klik . Znalazłem w internecie specjalny kod: 2265. Czy ten kod jest uniwersalny?
Tak, ale musisz posiadać konto w mBanku. Promocja dotyczy tylko klientów mBanku.
seba90 pisze:3. Czy karta mbank mobile będzie działała na telefonie z simlockiem plusa?
Bez problemu będzie działać :-)

#345588  autor: seba90
 09 lip 2009, 19:22
Kaczy pisze:Biorąc mixplusa podpisywałeś umowę i wtedy automatycznie zarejestrowali numer na Ciebie. Nie musisz go rejestrować, bo już od dawna jest zarejestrowany.
Można go przerejestrować?? Jak brałem mixplusa to brałem go na ojca. Mogę wszystkie sprawy załatwić w salonie??

Ps. mariusz9a, mam konto w mbanku :D. Dzięki wam chłopaki za szybką pomoc :-D

#345590  autor: Kaczy
 09 lip 2009, 19:24
seba90 pisze:Można go przerejestrować?? Jak brałem mixplusa to brałem go na ojca. Mogę wszystkie sprawy załatwić w salonie??
Dopiero po zakończeniu umowy jak będziesz miał simplusa. W mixie nie da się tego wykonać.

...::: Made for loneliness :::...