Chciałem zarejestrować swój numer, ale przy próbie dodzwonienia się na 1234 lub +48 882 882 882 (BOK Mobilking) dostaję info, że nie ma takiego numeru.
Regulamin mówi:
Ktoś się orientuje jakie to dokładnie dane identyfikacyjne są potrzebne do rejestracji, ew. co zrobić, żeby można było się dodzwonić do BOKu?
Zadałem to samo pytanie przez formularz i czekam na odp.
Kolejna sprawa: czasami zaraz po włączeniu telefonu (zalogowaniu się do sieci) wyskakuje mi błąd nr 44 20 21 wraz z info, żeby skontaktować się z BOK...
Ten błąd raczej nie przeszkadza, bo zwykle telefon mam włączony 24/7, ale chętnie się dowiem jaka jest jego przyczyna i jak się go pozbyć.
EDIT:
No to sam sobie odpowiem na 1 pytanie, może komuś się przyda:
Regulamin mówi:
Przez formularz kontaktowy wysłałem zapytanie jakie dane mam podać, ale w odp. dostałem kopie tego punktu regulaminu i info, że nie odnotowali przerwy w działaniu infolinii.Użytkwnik może zarejestrować się przesyłając swoje dane identyfikacyjne listem poleconym do MEC lub kontaktując się z Biurem Obsługi MOBILKING.
Ktoś się orientuje jakie to dokładnie dane identyfikacyjne są potrzebne do rejestracji, ew. co zrobić, żeby można było się dodzwonić do BOKu?
Zadałem to samo pytanie przez formularz i czekam na odp.
Kolejna sprawa: czasami zaraz po włączeniu telefonu (zalogowaniu się do sieci) wyskakuje mi błąd nr 44 20 21 wraz z info, żeby skontaktować się z BOK...
Ten błąd raczej nie przeszkadza, bo zwykle telefon mam włączony 24/7, ale chętnie się dowiem jaka jest jego przyczyna i jak się go pozbyć.
EDIT:
No to sam sobie odpowiem na 1 pytanie, może komuś się przyda:
Zostaje tylko jeszcze sprawa tego błędu.Dane, na podstawie których dokonujemy rejestracji numeru to: imię,
nazwisko, adres zamieszkania. Jednocześnie należy podać numer telefonu oraz kod
PUK.
W przypadku kontaktu pod adresem [email protected] również dokonamy
rejestracji numeru.
Pozdrawiamy,
MOBILKING