• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #336078  autor: kysiek86
 19 maja 2009, 17:49
Witam. Chciałbym poznać waszą opinie czy można się spodziewać niższych stawek w mixie jak to jest obecnie w przypadku ofert na kartę??? Pierwszy krok zrobił PLAY wprowadzając PLAY MIXTURA ale czy wielką trójcę to poruszy??

#336088  autor: mariusz9a
 19 maja 2009, 18:50
kysiek86 pisze:Pierwszy krok zrobił PLAY wprowadzając PLAY MIXTURA ale czy wielką trójcę to poruszy?
Plusa na pewno nie ruszy bo tam od dawna można kupić pakiet 40gr/min do wszystkich sieci. Czyli w zasadzie tyle samo co w mixie Play. Play taką stawką nie rozpocznie żadnej wojny. Ja osobiście zawiodłem się na Play. Po takiej ofercie żadnej wojny nie będzie.

#336334  autor: express100
 20 maja 2009, 21:41
Nie narzekaj na Play, bo dał super ofertę jak na MIX, bo nigdzie indziej nie znajdziesz połączonych atutów wszystkich MIXów, jedyny minus to cena NETu i to tyle minusów.
Najlepsza MIXowa oferta, wg mnie niedługo inni się ruszą...
Pozdrawiam! :-D

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#336988  autor: HerrBata
 24 maja 2009, 01:40
Moim zdaniem - tak. Od kiedy Heyah wprowadziła swojego mixa, coś się wśród mixów ruszyło w odpowiedzi.

#336991  autor: In.ka
 24 maja 2009, 02:23
HerrBata pisze:Moim zdaniem - tak. Od kiedy Heyah wprowadziła swojego mixa, coś się wśród mixów ruszyło w odpowiedzi.
Ryli? 8)
A co i u kogo się ruszyło /poza wspomnianym Playem/ ?

#337002  autor: HerrBata
 24 maja 2009, 10:31
Po tym jak Heyah wprowdziła swojego mixa, zrobił to też play, a teraz plus kombinuje w swoim.

#337004  autor: mariusz9a
 24 maja 2009, 10:35
HerrBata pisze:a teraz plus kombinuje w swoim.
A co Plus kombinuje w swoim jeśli można wiedzieć? Bo ostatnie zmiany w MixPlus to bodajże luty/marzec a jak mi kalendarz dobrze działa mamy już prawie czerwiec :-]

#337006  autor: In.ka
 24 maja 2009, 10:39
HerrBata pisze:Po tym jak Heyah wprowdziła swojego mixa, zrobił to też play, a teraz plus kombinuje w swoim.
Nie sądzę aby Heyah był siłą sprawczą Playowej MIXtury.

I ja chętnie się dowiem co tam Plus mixuje, bo na razie cisza, spokój /oddechy wstrzymane/, czasem jakiś bączek bzyknie...bez rewolucji.

#337259  autor: cudny
 25 maja 2009, 16:23
Osobiście jakbym miał się angażować w umowę to wybrałbym zetafona kupionego przez stronę Orange. Można dostać wtedy tańszy telefon niż w salonie i bonusy obniżające i tak już niską standardową dla wszystkich stawkę 29groszy za minutę.