• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #335842  autor: center78
 18 maja 2009, 14:07
Nie wiem którą ofertę wybrać, najważniejsze dla mnie to żeby usługa korzystała z nadajników ery bo tam gdzie przebywam ma najlepszy zasięg. Czy karta sim podejdzie do telefonu 3510i (ponad 4 lata z simlockiem)?

#335846  autor: biotyt
 18 maja 2009, 14:31
Zależy czego potrzebujesz. Krótko scharakteryzuję:
    Tak Tak - jeśli posiadasz znajomych w Erze, chcesz tanio dzwonić i pisać w tej sieci. Heyah Multipakiet - jeśli zależy Ci na tanim kontakcie wewnątrz Heyah. Heyah Równa Taryfa - gdy zależy Ci na tanim dzwonieniu do wszystkich sieci (także do krajów UE) i/lub taniej transmisji danych.
Pamiętaj, że ruch pomiędzy Erą i Heyah jest taryfikowana jak poza sieć.
Jeśli korzystałeś z darmowych numerów, tanich SMS-ów w abonamencie Ery i spełniały one Twoje potrzeby bo poza sieć za bardzo nie dzwoniłeś to wybrałbym Tak Taka jako zastąpienie abonamentu Ery.

biotyt

#335851  autor: center78
 18 maja 2009, 15:04
Mam jeden numer z heyah jako rozmowa z przyjacielem (?) 2000 minnut ale widze że raczej nie opłaca się teraz przedłużać abonamentu. Tylko nie wiem czy numer mogę zachować ten sam bo w sumie jest to jedna firma.

Nokia3210 => Nokia3410 => Nokia 3510i => Samsung Avila => Nokia 5230 => Nokia 5030 => Nokia X2 => HTC8s

#335881  autor: dominik920
 18 maja 2009, 16:59
Najlepiej byłoby zmienić sieć, ale jeśli nie możesz to najlepiej z wymienionych ofert byłoby wybrać Heyah równą taryfę gdzie masz jedną płaską stawkę do wszystkich a minuta kosztuje Cię 44 gr

#335933  autor: center78
 18 maja 2009, 20:51
Właśnie w tym problem że za dnia w pracy tylko era na idealny zasięg reszta gubi sygnał. Jeszcze 3 miesiące do końca umowy, może na lipiec coś nowego przygotują. Dziekuje za pomoc.