• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #333239  autor: paku2005
 04 maja 2009, 21:09
Witam. Widze ze z mojego glownego numeru w TT fonie robi sie skarbonka z powodu korzystania z Play Fresh, chcialbym miec taka stawke takze na ere/stacjonarne do konca umowy wiec mam 2 pytanka co do erajednostek
1. Jak ja mam 4 minuty jeszcze do ery z bonusa a chce zamowic erajednostki 25minut za 29 groszy/min to w pierwszej kolejnosci schodza minuty z bonusa czy te zamowione erajednostki?
2. Jak zamowie erajednostki to te darmowe minuty na era/stacjonarne ktore dojda z bonusa (przykladowo 10 minut miesiecznie) beda zamienione na te tak jak w erajednostkach na 29gr/min?

Proste o czysta i zrozumiala odpowiedz :)

Z gory thanks.

#333242  autor: krystian1022
 04 maja 2009, 21:23
ad.1
minuty z bonusa i erajednostki są na jednym, koncie, wiec nie można stwierdzić które wcześniej schodzą
ad.2
tak, będą

#333273  autor: Aen Hen Cerbin
 04 maja 2009, 22:42
paku2005 pisze:Witam. Widze ze z mojego glownego numeru w TT fonie robi sie skarbonka z powodu korzystania z Play Fresh, chcialbym miec taka stawke takze na ere/stacjonarne do konca umowy wiec mam 2 pytanka co do erajednostek
Na stacjonarne masz taniej w Play Fresh w pakiecie 100 minut za 5 zł.

Zamiast kupować EJ, lepiej kupić minuty terminowe po 0,20 zł/min. *122*6# - 30 minut za 6 zł ważnych przez 30 dni, termin ważności można wydłużać w nieskończoność kupując kolejny pakiet przed datą upływu ważności, w ciągu kolejnych 30 dni można zamówić do 10 pakietów.
Dokładny regulamin: tutaj

SVP.