• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#330498  autor: express100
 20 kwie 2009, 20:07
eski pisze:Podobno przepadaja po 2mc, jak widac oferta Play nie jest taka zlota i tez swoje haczyki ma i to nie tylko w ofercie pre.
Ale jeśli przepadną to można złożyć reklamację podpierając się regulaminem i pieniądze wrócą. Tak wiem że to trochę roboty z pisaniem reklamacji, ale jak ktoś trzyma opa za słowo tzn. "regulamin" :wink: to nie będzie to nastręczało trudności.
To nie są aż takie haczyki, jak u innych operatorów.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#330513  autor: eski
 20 kwie 2009, 21:03
express100 ---> dalem to tylko dla przykladu:) juz nie napiszesz czegos takiego gdy w gre wejdzie abonament, tam masz tyle i tyle minut ale nic nie przechodzi na nastepny mieisac. Ludzie sie rzucaja przychodzi im suchy miesiac sprawdzaja saldo a tu zonk tyle samo i wilelkie narzekanie. Do mnie ich oferta nie przemawia sadze ze nie tylko do mnie ale do niezlej grupy bo to fair nie jest. Sa na rynku juz dluzszy czas, stawki maja takie ze jak dzwoni sie do Play to sie placi mase kasy zas mimo ze tyle zarabiaja nie potrafia ulepszyc swojej oferty ktora jest od nie malze zawsze w w3. Ale niemniej jednak masz racje w tym co napisales, ja po prostu mialem na mysli caloksztalt:) Pozdrawiam cie.

#330580  autor: Pawllo
 21 kwie 2009, 00:30
Od kiedy regulamin działa tylko w jedną stronę ?!
Każdy użytkownik musi się do niego stosować, a operator już nie zawsze ?!
Reklamacje mają stać się podstawowym środkiem egzekwowania regulaminu (operator nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem tego co napisał lub sformułować w logiczny sposób regulaminu tym samym wprowadzając w błąd ?!)
Coś tu jest nie tak...

express100 --> co innego napisane malutkimi literkami ale dokładnie i zrozumiale o co tak naprawdę chodzi a co innego nie umieszczenie na ten temat ani słowa w regulaminie.
Ale masz rację brak takiej informacji zawsze działa na korzyść użytkownika.

#330590  autor: Btk_Tomas
 21 kwie 2009, 08:33
Czy wy macie telefony by gromadzić na nich kase???
Przecież tą kasę można spokojnie wydzwonić i nie przepadnie, bonus schodzi z konta w pierwszej kolejności więc nie będzie problemu z jego wykorzystaniem.

#330679  autor: osachorzow
 21 kwie 2009, 16:06
Btk_Tomas, nie gromadzę kasy na telefonie, wolę moją świnkę skarbonkę :P ale są ludzie, którzy nie dzwonią tylko po to żeby wydzwonić to co jest na koncie!

Po to przeniosłem numer do Play żeby nie robiła się skarbonka przez konieczność doładowywania min 50zł co 3 m-ce! Osoba która korzysta z mojego numeru dzwoni mało i te 60zł za przeniesienie + 120 darmowych minut + starter 30zł + doładowanie 5zł żeby przedłużyło ważność pewnie wystarczy na ROK!

#332660  autor: L
 01 maja 2009, 07:20
dostalem dzis 20 zeta z tytulu nowego miesiaca i mi sie zsumowalo z kwota ktora zostala z kwietnia, co do minut (wybralem 40 do wszystkich) to nie wiem czy sie sumuja bo wykorzystalem wszystkie