To jest straszne, właśnie sprawdziłem i wyświetla się:
Kod: Zaznacz całyPakiet 30minut za 9zl jest juz niedostepny. Doladuj konto i kup pakiet 50 minut za 9zl. Wybierz kod *111*30*1#
To jest straszne, chcą zmusić ludzi do migracji na Fresha, proponuję pisać do Gruszki może znowu nam pomoże tak jak w styczniu
[email protected]
Atlan pisze:No tragedia, zamiast 30 minut za 9zł chcą byście kupowali 50 minut za... 9zł
(Tak tak... jednorazowo jest te 50 minut

)
Właśnie że straszne, bo pakiet 50minut można aktywować raz w miesiącu, a ten 30 minut tyle ile się chce.
A tak w ogóle aby korzystać z pakietu 50minut trzeba wyłączyć pakiety: 200SMSów do wszystkich za darmo, 30minut do wszystkich za darmo, 200SMSów za 9złotych.
A mnie i tak nie zmuszą aby ze starej play karty przejść na Fresha.
A tak dodatkowo to napiszę że mam 25godzin do wszystkich sieci i teraz nie mogę przedłużyć ich kupnem pakietu, bo takowego nie ma, muszę zadzwonić z innej sieci aby doładować sobie minutę chociaż, a w Nowy Play na Kartę, jest jeszcze gorzej, bo Zbieraj minuty jest tylko do Play i stacjonarnych, dlatego muszę do końca miesiąca wykorzystać minuty do wszystkich. A ja się nie dam i zostanę w BONUSOWEJ STAREJ PLAY KARCIE
[ Dodano: 2009-04-02, 15:56 ]
Pamiętajcie, że przechodząc na Fresh STRACICIE WSZYSTKIE pakiety, już zebrane minuty do wszystkich sieci oraz to co wynegocjowaliście z P4

Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c