• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #324889  autor: Spiite
 23 mar 2009, 16:46
Wkrótce chciałem przenieść numer do Play. Wszedłem na eBOK Plusa z ciekawości i zobaczyłem tam zakładkę -zarejestruj numer- . Ponad pół roku temu ten numer już rejestrowałem a teraz po zmianie taryfy na Twój Profil jestem jak gdyby nowym użytkownikiem i to niezarejestrowanym. "Simplusowców" prosiłbym o sprawdzenie własnych numerów na stronie Plusa i opinie w tym temacie. Plus skutecznie opóźni moje przejście do Play Fresh :evil:

#324904  autor: mariusz9a
 23 mar 2009, 17:24
E tam opóźni. Ja w MixPlusie nie mam tam danych, czyli wniosek że tez nie mam zarejestrowanego numeru? A to przecież niemożliwe ;-)

#326416  autor: Spiite
 30 mar 2009, 12:14
Nawet dostałem 30 darmowych wizytówek do wykorzystania a to już świadczy że po zmianie traktują jako nowego abonenta.

#326471  autor: dominik920
 30 mar 2009, 16:12
Widocznie panowie z Polkomtela doszli do wniosku że zmieniając taryfę pojawia się nowy klient, co za polityka ,zadzwoń najlepiej do BOK Plusa i spytaj jak to dokładnie jest.

#326479  autor: mariusz9a
 30 mar 2009, 16:25
Spiite pisze:Nawet dostałem 30 darmowych wizytówek do wykorzystania a to już świadczy że po zmianie traktują jako nowego abonenta.
Ja również zmieniając na Mix 4 dostałem jakieś darmowe pakiety. Wyłączyłem je w E-BOKu. Numer nadal jest zarejestrowany. Nie martw się. Nowa platforma, trochę zmieniony E-BOK, dane masz nieuzupełnione, ale są w Polkomtelu - o to się nie martw.

A skoro aż tak bardzo Ci to przeszkadza to wypełnij jeszcze raz dane w E-BOKu i po zmartwieniu.