• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #325455  autor: express100
 25 mar 2009, 19:28
Dziś o godz.18:42 dostałem wiadomość od Orange:
Kod: Zaznacz cały
 Informujemy, ze za miesiac zakonczy sie promocja Minuty Non Stop. Zgromadzone minuty zachowuja swoja waznosc. Sprawdzaj nowe promocje na orange.pl lub pod *500 
Jak myślicie, czy Orange chce wprowadzić nowy pakiet, promocję, czy taryfę?
Ja mam przeczucie, że zrobią jakiś pakiet do wszystkich sieci.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 20:15 przez express100, łącznie zmieniany 1 raz.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#325458  autor: kowcio
 25 mar 2009, 19:33
express100, ja teraz to dostałem. Wcześniej ktoś pisał w innym temacie o tym. Wg mnie to ich gwóźdź do trumny, coraz mniej mnie się podoba w Orange.

#325460  autor: nav
 25 mar 2009, 19:36
i nie ma zadnej zakichanej promocji z doladowaniem wydaje mi sie ze nic ciekawego nie wymysla ;/

wlasnie dostalam smsa o tej samej tresci

#325467  autor: Pijo
 25 mar 2009, 19:52
express100,
Jak myślicie, czy Orange chce wprowadzić nowy pakiet, promocję, czy taryfę?
Ja mam przeczucie, że zrobią jakiś pakiet do wszystkich sieci.

Orange + pakiet do wszystkich sieci = it`s never gonna happend ;]

Wyłączają wszystkie promocje i bonusy, trzeba w końcu oszczędzać bo jest kryzys :D

#325469  autor: nav
 25 mar 2009, 19:54
Pijo pisze:Wyłączają wszystkie promocje i bonusy, trzeba w końcu oszczędzać bo jest kryzys :D
to moze cala siec wylacza?? :P bedzie latwiej odejsc niezdecydowanym

#325471  autor: marektomek
 25 mar 2009, 19:58
Orange i pakiet do innych sieci? :D To jak diabeł i woda święcona. Dadzą milion minut w orange po doładowaniu za 300zł. Ja jeszcze 2 miesiące mam konto ważne i mnóstwo kasy na promocyjnym (dzwonie na siłe żeby jak najwięcej wykorzystać ale to jest aż głupie). Za 2 miesiące przechodze do play.

#325476  autor: express100
 25 mar 2009, 20:12
marektomek pisze:Dadzą milion minut w orange po doładowaniu za 300zł.
Nie mogą dać, po mają tylko doładowania za 5zł, 25zł, 50zł i 100zł.+10zł GRATIS, nawet w elektronicznych nie ma innych nominałów niż te zdrapkowe.
Wiem, ale tak sobie pomyślałem, że może będą chcieli czymś zaskoczyć, ale ogólnie to wynoszę się z Orange jak tylko wykorzystam kasę.
Nie ma sensu tam siedzieć. A oni jeszcze w słowach Wojciech Jabczyńskiego twierdzą że klientom pre-paid, bardzo podoba się oferta i nic nie muszą zmieniać, a ja chce im pokazać, że mam gdzieś to konto TYLKO DO ORANGE, bo już tylko 15osób z 400 ma u mnie Orange, a więc jest to nieopłacalne, a przenoszę numer do Fresha tylko dlatego, że chcę im dać WYRAŹNY znak, że nie podoba mi się ich oferta, mam również nadzieję, że więcej osób da im taki znak w postaci wniosku MNP złożonego w salonie PLAY, bo jeżeli zostawi starter w szufladzie to te Francuziki, będą dalej wliczali SIMa z szuflady do statystyk i powiedzą, że klienci nie przechodzą do innych sieci i oni nic nie ruszą.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#325488  autor: babeo
 25 mar 2009, 20:36
Też dostałem na wszystkie numery.

#325531  autor: Vieslav
 25 mar 2009, 22:03
Pisze wyraźnie, żeby sprawdzać nowe promocje co nie znaczy, że coś ma się pojawić. Też dostałem na dwa numery. Ech, już nie mogę się doczekać aż ten ściemafon się zakończy. Jak podpisywałem to oferta orange nie była najlepsza, ale najgorsza też nie. Nie sądziłem, że dojdzie do czegoś takiego :? .

#325571  autor: biotyt
 26 mar 2009, 00:37
Zaskoczyli mnie tą informacją. Ciekawe czy zostaną wprowadzone jakieś nowe promocje czy po prostu zmienią w końcu taryfy, na które już czas najwyższy. Termin zakończenia promocji Minuty Non-stop wskazuje chyba, że nowych taryf możemy spodziewać się dopiero po świętach.

[ Dodano: 2009-03-26, 00:43 ]
Dział marketingu Grupy TP ma pewnie mnóstwo pracy: zmiana kilku taryf prepaid, mix i abonament w Orange; zmiany w abonamentach TP, które marnie wyglądają przy telefonach na kartę. Do tego dochodzi oferta przygotowywana na zastąpienie marki TP przez Orange. Play ich zaskoczył, a marne wyniki po 2008 pod względem ilości klientów i i wysoki współczynnik odejść zmusił ich do wytężonej pracy. Moim zdaniem nie mogą sobie teraz pozwolić na buble.

biotyt

#325577  autor: jurak
 26 mar 2009, 02:15
Termin zakończenia promocji Minuty Non-stop wskazuje chyba, że nowych taryf możemy spodziewać się dopiero po świętach.
Po świętach to będą mogli liczyć straty. W zasadzie już mogą :mrgreen:
[ Dodano: 2009-03-26, 00:43 ]
Dział marketingu Grupy TP ma pewnie mnóstwo pracy: zmiana kilku taryf prepaid, mix i abonament w Orange; zmiany w abonamentach TP, które marnie wyglądają przy telefonach na kartę. Do tego dochodzi oferta przygotowywana na zastąpienie marki TP przez Orange
Co do tego tekstu nasuwa mi się jeden kawał, nawiązujący nieco do sytuacji :D :
Kod: Zaznacz cały
Zakład Ubezpieczeń Społecznych zatrudni byłego właściciela agencji
towarzyskiej. Wymagania: umiejętność ogarnięcia burdelu.

#325580  autor: BL9393
 26 mar 2009, 07:18
sprawdzałem informator Orange i póki co to cisza... więc czekamy ;)

czas na Orange

#325625  autor: dj krysta
 26 mar 2009, 12:02
myśle że nawet na pewno coś nowego wyjdzie... a cóż to będzie, zobaczymy...

#325655  autor: Matyk
 26 mar 2009, 14:52
Zacznijmy od tego że ORANGE NIGDY nie zrobi czegoś do wszystkich sieci!!
To jest sieć samolubna!!!

#325687  autor: user_delete10
 26 mar 2009, 17:15
Tak się składa, że ja dostałem po 11 przed płd. sms, że Minuty non stop mam przedłużone o kolejny miesiąc...

Albo i źle to zrozumiałem, minuty zachowują ważność tylko, że za miesiąc jest koniec tej promocji. A ja mam 5 dni do końca.Za dużo tych smsów od opa i potem już się byle jak to czyta, jak zasypują tym.