• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#325257  autor: Łukasz_W
 24 mar 2009, 21:11
Nie chodzi o to czy mamy tam iść z telefonem czy bez :) tylko o to, że Orange nie miał zasięgu (akurat u kolegi). No ale dla niektórych to jest nieważne i kwadracik zawsze będzie wybielony z wszelkich wad.

#325296  autor: ManiacGSM
 24 mar 2009, 23:13
Do KOWCIO;

dodam tylko że czasem mam dużo ludzi w domu , i nie zawsze mam w 100%
prywatności. Więc zostaję mi tylko :wink: zamknąć się w łazience.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.

#325351  autor: sumix
 25 mar 2009, 11:28
piokuk pisze:Nie wiem od czego to zależy ale w mojej lokalizacji często zdarza się, że nie słyszę rozmówcy. Orange upiera się, że wszystko jest w porządku.
Moja firma przeszła z Plusa do Orange :) wszyscy tak mamy i Orange mówi, że wszystko jest w porządku.

Co do testów to poprostu wpakowałem w telefon 50 pln... z abo Plusowego zrobiłem przeniesienie połączeń na numer Heyah i normalnie przez 2 tygodnie łaziłem i dzwoniłem, wysłałem SMSy, MMSy itd. Podsumowałem wrażenia i zdyskwalifikowałem Heyah. Karta zostanie tylko do sporadycznego dzwonienia po europie i jako mobilny internet.

To samo teraz robie z Play i jak dotąd nie mam uwag poza kilkoma drobnymi ale dotyczącymi obsługi klienta a nie jakości połączeń telefonicznych.
1. Informują, że Playa można zasilić online z aplikacji BZWBK :) nieprawda, bo po wpisaniu numeru w tą aplikacje wywala komunikat o błędnie wpisanym numerze.
2. Czasami muli obsługa konta kodami USSD, wap i www. (w Plusie też)
3. Składanie reklamacji bez zarejestrowanych danych (osobiście w punkcie) = sprawa zamknięta z powodu braku rejestracji danych abonenta (żal.pl)

Mam jeszcze 2 miesiące smyczy :) może zdążą z dobrymi abonamentami, bo jak narazie to PWA w Plusie to jakiś śmiech na sali w porównaniu do PF.

W chwili obecnej rozważam... Play Fresh, Simplus, bo jak sie okazało MOŻNA przejść z abo do prepaida :D