Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Będąc szczerym - Żadnąvectra2.0 pisze:Możecie mi coś poradzić jakąś ofertę z tym telefonem na zasadach tak tak fona??
No, masz tutaj przykład, zobacz sobie, po ile ten telefon stoi nowy na allegro.vectra2.0 pisze:znajomy brał 20 dni temu Sony Ericssona C702 na 24 miesiące za 349zł a teraz 549zł to jest prawie tyle co na kartę
Po co krzyczeć? Bez komentarza.vectra2.0 pisze:!!!!!!!!!!!!!!
Identyczna taryfa na zasadach TTFona to Zetafon w Orange, ale ich oferta nie jest ciekawa...vectra2.0 pisze:Możecie mi coś poradzić jakąś ofertę z tym telefonem na zasadach tak tak fona?? dziękuje za odpowiedź
To w takim razie w Orange bardziej się oplaca, ponieważ tam można przechodzić między POPem, GO i Music, jak wprowadzą coś nowego to także będzie można przejść, a wprowadzić coś muszą, bo im "rybki" pouciekająRamirez pisze:Nie podpisuj umowy w Tak Tak Fonie, jeśli to zrobisz, to w trakcie trwania umowy nie zmienisz taryfy. Może tak być że za kilka miesiecy wprowadza coś lepszego i co wtedy???
A po skończeniu umowy nie chcą tego numeru przenosić do zwykłego Tak taka. Ja taki błąd zrobiłem i bardzo tego żałuje..
Na pewno, mówię to jako osoba która wkopała się w to bagnovectra2.0 pisze:No to może macie racje
Używaną.vectra2.0 pisze:urzywaną
Nie ten dział, no ale odpowiem Warto, tylko uważaj na Symbian, potrafi troszkę zwolnić. Reszta ok, za 200 zł można kupić, ale też jest masa innych telefonów za tyle PLN. I taka pisemna gwarancja zazwyczaj jest nic nie wartavectra2.0 pisze:to co sądzicie o Nokii 6680
Raczej nie warto, ma starego symbiana i przez to bardzo ograniczona ilość programów na ten telefon, a kupić coś na symbianie i nie nic nie instalować to się mija z celemvectra2.0 pisze:No to może macie racje. to co sądzicie o Nokii 6680 za cene od 200 - 250 urzywaną (niby) w bardzo dobrym stanie i z pisemną gwarancją na 12 miesięcy??