• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#319665  autor: fipii
 25 lut 2009, 19:14
A ja mam pytanie, czy samemu trzeba napisać pismo do orange z prośba o przeniesienie numeru do Prepaidu, czy sa może jakieś "gotowce" dostepne w orange albo gdzies w necie?

#319666  autor: Btk_Tomas
 25 lut 2009, 19:21
Idziesz do punktu Orange i Zgłaszasz chęć przejścia,sprzedawca wszystko załatwi,wydrukuje zlecenie przejścia z abo na kartę,podpisujesz i to wszystko.

#321069  autor: pumba
 04 mar 2009, 08:27
Btk_Tomas pisze:Pumba a przenosiłeś kiedyś numer z abo na kartę???
Przenosiłem i to nie raz i robiłem to z drugiej strony biurka więc dlatego wiem co mówię ;)
fipii pisze:A ja mam pytanie, czy samemu trzeba napisać pismo do orange z prośba o przeniesienie numeru do Prepaidu, czy sa może jakieś "gotowce" dostepne w orange albo gdzies w necie?
Tak jak już napisał Btk_Tomas w tym celu musisz udać się do salonu bo na to nie ma gotowych formularzy tylko w systemie jest generowana dyspozycja dla twojego numeru i od razu widnieje to w systemie, a nie jak to jest realizowane w przypadku całkowitej rezygnacji gdzie wypełnia się formularz i faksuje do centrali a później tam zajmuja się tym wklepywaniem do systemu ;)