Nie da się. Masz jasno napisane, żeby doładować swoje konto należy wysłać SMSa o treści np.: 50 na numer 7130 czy jakiś podobny, aby doładować swoje konto kwotą 50 PLN.Wahi pisze:da sie jakos doladowac konto przez rpofit nie majac 1,22 na srodkach?
przeszedlem dluga walke w salone, ale nic z tego nie wyszlo
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ja też widzę na swoim koncie,że się opóźniają. Za grudniową fakturę jeszcze nie ma naliczenia a to już przecież luty. Coś kręcą z tymi punktami np.w ubiegłym roku,we wrześniu aktywowałem e-fakturę,to 500 pkt. za rezygnację,z papierowej wersji naliczyli w grudniu,po 4 telefonach do BOK-u i 2 reklamacjach za brak naliczenia tejże faktury.
Orfi
Mi się kiedyś udało. Nie miałem już nic na karcie, którą przeznaczyłem na deaktywację, ale że było na niej dużo punktów profit to napisałem maila do programu profit, że zgubiłem ten numer i proszę wymianę tych pkt na doładowanie innego numeru POP i przystali na toWahi pisze:da sie jakos doladowac konto przez rpofit nie majac 1,22 na srodkach?
przeszedlem dluga walke w salone, ale nic z tego nie wyszlo

Ale już potem nie chcieli podobnej akcji wykonać