• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #312847  autor: bledos
 25 sty 2009, 13:23
Witam,

mam pytanie, czy istnieje możliwość doładowania Simplusa bądź 36,6 zdrapką Samych Swoich. Wiem, że to teoretycznie inne kody, ale praktycznie ten sam operator. Nie wiem, czy byłoby opłacalne budowanie trzech baz danych do każdego systemu... Może ktoś sprawdził praktycznie czy się da, bo teoretycznie że nie, albo nie powinno się to udać, to ja wiem ;)

#312865  autor: yanek
 25 sty 2009, 14:37
bledos pisze:czy byłoby opłacalne budowanie trzech baz danych do każdego systemu...
Trzech na pewno nie, bo do Simplusa i 36.6 są te same zdrapki.

A co do głównego pytania, czy przejdzie doładowanie Sim+ kartą od SS, musiałby ktoś to po prostu sprawdzić :mrgreen:

Sprzedam NOWE google GALAXY GEAR VR Lite http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 15#p853315

#312904  autor: express100
 25 sty 2009, 15:33
Mi we wrześniu udało się doładować Samych Swoich kartą Simplusa, a więc chyba jest możliwe, niedawno założyłem temat o Tak Taku i Heyah, bo ostatnio doładowywałem Heyah kartą TT, a TT kartą Heyah za 20zł. w listopadzie i mi przedłużyło wychodzące o miesiąc.

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#313971  autor: biotyt
 29 sty 2009, 14:24
A jak jest z ważnościami konta? W Sami Swoi za 20 zł ważność konta na wychodzące to 30 dni, w Simplusie trzeba doładować za 30 zł by mieć taką ważność konta. Czyli jakbym doładował kartą Sami Swoi za 20 zł Simplusa to nie przedłużył by mi się termin o 30 dni?

biotyt

#314377  autor: bledos
 31 sty 2009, 13:36
Sprawdziłem dziś doładowanie Simplusa zdrapką SS - niestety kod niepoprawny...