• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #311889  autor: express100
 21 sty 2009, 00:17
Wczoraj doładowałem konto Heyah-Multipakiet za 30zł., aby dziś podwoić sobie kwotę 150zł.
Kwota 30zł przedłużyła mi ważność konta o 1miesiąc z 31-01-2009, do 03-03-2009, a dziś jak doładowałem za 150złotych to przedłużyło mi AŻ o 6 miesięcy :shock:
A zgodnie z tym co było i jest nadal na stronie sieci Heyah to wartości doładowań przedłużają konto następująco:
:arrow: 5zł-19zł :arrow: nie przedłuża ważności konta
:arrow: 20zł-49zł :arrow: przedłuża o 1 miesiąc na wychodzące+3 miesiące na przychodzące
:arrow: 50zł-500zł :arrow: przedłuża o 3 miesiąc na wychodzące+3 miesiące na przychodzące
A mi przedłużyło tak jak bym był w Tak Taku czyli o 6 miesięcy :!:
Dodatkowo powiem Wam ciekawostkę, że miałem kupon 25zł Tak Taka, który z ciekawości wbiłem do telefonu Heyah i ... przyjęło doładowanie!
Tak samo sprawdziłem kupon 50zł Tak Tak i Heyah przyjęło.
Dwa kupony Heyah za 20 (pod koniec 2008r.) i 30zł(na początku 2009r.) wbiłem do Tak Taka i oba przedłużyły mi ważność konta o miesiąc na wychodzące.
A myślałem, że to tylko mały błąd systemów...
To może jest jakiś TAJNY kod który przenosi z Heyah do Tak Taka i z Tak Taka do Heyah, będę musiał wykorzystać nowe startery i sprawdzić czy kody zadziałają.
Może mieliście podobne ciekawe zdarzenia z Polską Telefonią Cyfrową?
Pozdrawiam! :-D

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#312436  autor: pablo_79
 23 sty 2009, 17:06
Jest też napisane, że jeśli doładuje się 2Xza 50 zł to dostaje się 2X 3 miesiące, czyli 6 miesięcy. Może po prostu wartość konta ci się jakoś skumulowała? I taktowali jak za osobne kupony?

#312458  autor: express100
 23 sty 2009, 18:21
Zgodnie z regulaminem doładowań nie powinno się tak robić, ale ja się cieszę :wink:

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c