- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Podłącze się do tematu i zapytam czy w przypadku zablokowania karty sim na rozmowy wychodzące i doładowania telefonu dopiero po jakimś czasie środki posiadane wcześniej na koncie (przed zablokowaniem rozmów wychodzących) będą również dostępne?

To jest w ogóle sieć,która ma niezłe stawki na połączenia głosowe i klienta daleko w d....Sam tego dzisiaj doświadczyłem prosząc o przesłanie konfiguracji do GPRS i MMS. Kiedy po kilku godzinach konfiguracja nie dotarła,to znów zadzwoniłem i poprosiłem konsultanta o podanie APN,strony domowej itd. Chciałem sam to ustawić,to odpowiedział,że to jest długie i nie zrobi tego.
[ Dodano: 2008-12-18, 21:57 ]
Totalna olewka klienta i to za pieniądze,bo połączenie z 1234 to koszt 1 zł. Do tej pory nie spotkałem się,z tym,żeby konsultant odmówił podania danych do konfiguracji, bo jemu się nie chce. Oczywiście za to ,że konfiguracja nie dotarła obwinił mój telefon i kazał robić reset. Sam to sobie,w domu ustawiłem,ze strony w necie i zajęło mi to raptem 5 minut (jak dobrze mieć interet).
[ Dodano: 2008-12-18, 21:57 ]
Totalna olewka klienta i to za pieniądze,bo połączenie z 1234 to koszt 1 zł. Do tej pory nie spotkałem się,z tym,żeby konsultant odmówił podania danych do konfiguracji, bo jemu się nie chce. Oczywiście za to ,że konfiguracja nie dotarła obwinił mój telefon i kazał robić reset. Sam to sobie,w domu ustawiłem,ze strony w necie i zajęło mi to raptem 5 minut (jak dobrze mieć interet).
Ja bym sprawdził telefon w serwisie czy oprogramowanie nie zaczęło wariować. Pracuje w Orange i widziałem już nokie 6020 wysyłąjące same smsy w odstępach kilku sekundowych pod 1 numer w książce telefonicznej. Z wapem też się łączą same jak się soft posyipe. Mój kolega tak miał nawet nie podejżewał że to telefon tylko że mu w Plusie zawyżają za połaczenia. MMSy też potrafi sobie sama wysłąć. Podejdź gdzieś do serwisu/Komisu gsm niech ci wgrają nowy soft i powinno zniknąć jak ręką odjął.x-men18 pisze:To czemu przedtem mi się to nie robiło jak byłem w Heyah gdzie kartę miałem umieszczoną w tym samym telefonie (Nokia 6020) coś takiego mi się nie robiło?
[ Dodano: 2008-08-13, 12:23 ]
Zadzwoniłem do BOK-u powiedziano mi że opłaty które są pobierane są za korzystanie z internetu.Kłopot w tym że ja nie korzystam z internetu od dłuższego czasu.Mam zainstalowana na telefonie Opere Mini 3.0 wziąłem ją i skasowałem.Może to przez nią bo gdy tylko ją zainstalowałem zaczęło się tak robić.
Heyah Swojaki, przyszłość jest jasna. Możesz więcej. Let's PLAY