kowcio pisze:A nie lepiej brać telefony z promocji łap łup czy jak to tam było? Chyba tak korzystniej jest, zgadza się?
Nie wiem czy mini, czy mega, ale pomyśl logicznie- ja obstawiam mini.
Kowcio, promocji ŁAP ŁUP już dawno nie ma, ale wiem o co Ci chodziło, bo o PLAYFONA na 1100%, ale tej promocji już nie ma.
Teratris pisze:z tego co wiem w mega mixie są telefony tańsze, a różni się od mini mixa tym że najniższy możesz wziąć 20 zł a w mini 10 zł. Pytałem się o to w salonie playa i tak mi powiedzieli, więc bierz mega mixa (chyba że chcesz 10 zł miesięcznie)
Teratris, w Promocji Telefony na Deser, chodziło o doładowywanie konta (w każdym m-cu kalendarzowym od marca-listopada przez 9m-cy o łącznej sumie 50zł/m-c) i nikt nie każe podpisywać umowy, po prostu możesz sobie zgodnie z regulaminem wybrać dowolny telefon w cenach mini mix lub mega mix (sam wybierasz z którego cennika chcesz skorzystać).
W MINI MIX- minimum 10zł
W MEGA MIX- nie 20zł, a 25zł/m-c
illumanti pisze:No mi się też wydaje, że z MiniMix, w sumie musiałbyć w tym jakiś haczyk

W sumie nie opłacałoby im się dac k530i za złotówkę. Hmm.. nie wiem o co Ci chodzi z tym łap łup
illumanti, jest haczyk

taki, żę zgodnie z regulaminem to Ty po spełnieniu warunków umowy idziesz między 15.12, a 15.01.2009 do salonu i sam musisz zaznaczyć z którego cennika chcesz skorzystać- to podpucha, bo jak ktoś nie powie, to dadzą cenę większą, czyli z MINI MIX. Wielokrotnie pisałem to pytanie przez iBOK, dzwoniłem na CC i chodziłem po salonach, i wszędzie dostałem (o dziwo!) tą samą odpowiedź, że JA muszę zaznaczyć, że chcę taniej
kowcio pisze:illumanti napisał/a:
Hmm.. nie wiem o co Ci chodzi z tym łap łup
Playfon, było coś takiego... Tylko kurczę albo zlikwidowali tę promocję, albo ja znaleźć jej nie mogę. W regulamienie telefonów na deser jest napisane, że cennik telefonów obowiązuje z cennikiem MIXa na 24 m-ce lub Playfon'a też na 24 m-ce.
Playfona już nie ma tj. napisałem wyżej, ten regulamin który Ty przeczytałeś jest już nie ważny od 10.10.2008r.(jest w regulaminach archiwalnych).
W nowym regulaminie jest, że albo cena jest z MINI MIXa, albo MEGA MIXa.
illumanti pisze:A tak tak, ale wtedy jestem zobowiązany dalej płacić przez te 24miesiące czy 36, a tak dostaje telefon i juz

W TELEFONACH NA DESER KUPUJE SIĘ W CENIE MIXOWEJ, ALE NIE PODPISUJE SIĘ ŻADNEJ UMOWY
Tutaj jest archiwalny regulamin obowiązujący do 09.10.2008r.
AKTUALNY REGULAMIN "TELEFON NA DESER"
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci-
www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c