• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #293672  autor: bulej
 20 paź 2008, 23:19
Mam telefon w Plusie...Chciałbym sie dowiedzieć czy wykupienie pakietu(promocja) też umożliwia smsy do PLAY??

Bulej

#293686  autor: senshiro
 21 paź 2008, 01:06
Zdaje się, że w Plusie nie ma żadnych pakietów sms które byłyby do wszystkich sieci.

Obrazek

#293688  autor: Rambus
 21 paź 2008, 01:58
W Nowym Mix jest 50sms do wszystkich sieci pakiet. Wydaje mi się, że do Play też to obowiązuje. Bo po pierwsze to zawsze piszą na stronie Plusa, że wyjątek to Play a przy tym pakiecie 50sms nie ma takiego info. Po drugie to rozmowy były tylko do Play droższe w Plusie, a nie sms.

Wreszcie znalazlem regulamin - nie ma ani slowa o tym ze do Play nie mozna :)

O ile chodzi Ci o ten pakiet, bo inny z sms do wszystkich sieci nie przypomina mi sie o tej porze :mrgreen:

#293704  autor: bulej
 21 paź 2008, 11:01
ale mi chodzi czy te sms w pakiecie bedzie można wykorzystywać do PLAY.
Przecież PLAY jest w sieci PLUS....

Bulej

#293708  autor: ARKADIOS
 21 paź 2008, 11:35
Play to zupełnie inna sieć, oni korzystają tylko z nadajników Plusa na obszarach gdzie nie mają własnych, więc za esy zapłacisz normalnie, tak jak do innej sieci.

www.mazurycudnatury.pl

#293728  autor: express100
 21 paź 2008, 14:52
bulej pisze:ale mi chodzi czy te sms w pakiecie bedzie można wykorzystywać do PLAY.
Przecież PLAY jest w sieci PLUS....
Bulej, Sieci PLUS, SAMI SWOI i 36i6 należą do Polkomtela, a sieć PLAY, należy do spółki P4 i jedynie przez czas budowy własnych nadajników korzysta z części infrastruktury Polkomtela, na zasadzie roamingu krajowego.
Pozdrawiam :-D !

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#293732  autor: kowcio
 21 paź 2008, 15:09
Są do Play- nie ma informacji, żeby nie były. Polecam czytanie regulaminów ;) Nikt nic o Play'u nie wspomniał.
Rambus pisze:Po drugie to rozmowy były tylko do Play droższe w Plusie, a nie sms.
W Orange także były i droższe rozmowy do Play, ale tylko rozmowy- w żadnej sieci nigdy nie były i nie będą SMSY droższe do Play.