• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #292391  autor: plustik
 12 paź 2008, 19:36
Mam pytanko
Wiem ze w promocji Grosz za SMS w Popie jeżeli wykupie ten pakiet i jest on wazny 30dni a moje polaczenia wychodzące np 15dni to i jak bede mogl wysylac sms bez wzgledu na to ze moje polaczenia wychadzace nie sa juz aktywne.

Czy tak samo jest w promocji Ty i 3
 #292414  autor: biotyt
 12 paź 2008, 21:58
plustik pisze:Mam pytanko
Wiem ze w promocji Grosz za SMS w Popie jeżeli wykupie ten pakiet i jest on wazny 30dni a moje polaczenia wychodzące np 15dni to i jak bede mogl wysylac sms bez wzgledu na to ze moje polaczenia wychadzace nie sa juz aktywne.

Czy tak samo jest w promocji Ty i 3
W Orange nie blokują konta po terminie na wychodzące, a jedynie zerują jednostki na koncie głównym i promocyjnym. Pakiety są jednostkami już z góry opłaconymi, dlatego można z nich korzystać.
Nie będziesz mógł natomiast korzystać z "Ty i 3" ponieważ za minuty i SMS-y w ramach tej usługi opłaci się bezpośrednio z konta promocyjnego lub głównego. Logiczne więc że po wyzerowaniu tych kont nie można dzwonić bo nie ma czym zapłacić.

biotyt

#292514  autor: kowcio
 13 paź 2008, 15:43
biotyt pisze:Logiczne więc że po wyzerowaniu tych kont nie można dzwonić bo nie ma czym zapłacić.
Dokładnie.

Poza tym było już na forum mowa o tym, wystarczyło przejrzeć tematy dotyczące 3 po 3 / ty i 3 ;)

#292519  autor: biotyt
 13 paź 2008, 15:54
Polecam temat: link

biotyt