• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #27188  autor: GregPepe
 25 paź 2005, 14:44
Czy przy okazji zmian w opłacie nie zmienili sposobu rozliczania erajednostek? Moze już nie schodzą w pierwszej kolejności ?

#27193  autor: WitekT
 25 paź 2005, 15:35
Żebyś się nie zdziwił czasem. ;) Wszystkie warunki pozostają te same poza obniżoną ceną za aktywacje...

#28006  autor: mcgrey
 29 paź 2005, 21:35
Jednak w regulaminie dostępnym na stronie ERY nie ma nigdzie ani słowa na temat kolejności rozliczania.

Zatem czy mógłby ktoś to sprawdzić co wykorzystuje się w pierwszej kolejności. Czy 19 groszy czy Erajednostki ?

Na www ery nie ma o tym ani słowa. Na itaktak.pl też nic nie pisze. Pod 9797 też nie ma info o tym.

#28008  autor: D@rio
 29 paź 2005, 21:37
mcgrey pisze:Jednak w regulaminie dostępnym na stronie ERY nie ma nigdzie ani słowa na temat kolejności rozliczania.

Zatem czy mógłby ktoś to sprawdzić co wykorzystuje się w pierwszej kolejności. Czy 19 groszy czy Erajednostki ?

Na www ery nie ma o tym ani słowa. Na itaktak.pl też nic nie pisze. Pod 9797 też nie ma info o tym.
Najpierw EraJednostki potem dopiero "Tanie Numerki" ;) taki sposob rozliczania to juz niestety tradycja w Erze ;) ....takze w abonamentach np. w usludze "Grosz za Minute" dla taryf biznesowych w Erze :)

#28012  autor: mcgrey
 29 paź 2005, 21:41
Tak tylko pytałem, bo w poprzednim regulaminie chyba było to jasno napisane, że w pierszej kolejności wykorzystywane są Erajednostki.
A w obecnym nie ma o tym ani słowa.

Czy to jest poprzedni regulamin ze strony Ery ??
http://www.telepolis.pl/news.php?id=2915

#28017  autor: D@rio
 29 paź 2005, 21:47
mcgrey pisze:Tak tylko pytałem, bo w poprzednim regulaminie chyba było to jasno napisane, że w pierszej kolejności wykorzystywane są Erajednostki.
A w obecnym nie ma o tym ani słowa.

Czy to jest poprzedni regulamin ze strony Ery ??
http://www.telepolis.pl/news.php?id=2915
Hehe. Po pierwsze zacznijmy od tego ze to nie jest zaden regulamin :) To zwykla informacja prasowa na Telepolis.pl dot. starego systemu aktywacji Tanich Numerków. Ale tak jak powiedzialem, NIC POZA CENA AKTYWACJI NUMERU w w/w usludze sie nie zmienilo. Sposob naliczania jest dalej ten sam.

Koniec, kropka.

#28019  autor: mcgrey
 29 paź 2005, 21:51
Niestety masz rację :cry: :(

W regulaminie usługi "Pakiet Minut lub SMSów" jest jasno napisane (punkt 6):

6. Minuty i SMS-y zawarte w pakiecie są wykorzystywane w pierwszej kolejności.
:(

#28026  autor: D@rio
 29 paź 2005, 22:03
mcgrey pisze:Niestety masz rację :cry: :(

W regulaminie usługi "Pakiet Minut lub SMSów" jest jasno napisane (punkt 6):

6. Minuty i SMS-y zawarte w pakiecie są wykorzystywane w pierwszej kolejności.
:(
Poprawie Cie tylko ;)
...nie w regulaminie "Pakiet Minut i SMSów" tylko w regulaminie uslugi "Tanie Numerki" :)

Dodam ze aktywujac Tanie Numerki deaktywuje sie usluge "Pol roku SMSowego amoku" (darmowe SMSy przez 6 miesiecy do wybranego numeru Ery) ;) ...tak apropos, jakby ktos to mial aktywne a chcial zaaktywowac usluge Tanie Numerki :)

#28033  autor: mcgrey
 29 paź 2005, 22:18
D@rio pisze:
Poprawie Cie tylko ;)
...nie w regulaminie "Pakiet Minut i SMSów" tylko w regulaminie uslugi "Tanie Numerki" :)
Ten punkt 6 dotyczy regulaminu "Pakiet Minut i SMSów"
link http://www.era.pl/download/promocje/pakiet/pakiet7.pdf

#28037  autor: D@rio
 29 paź 2005, 22:33
mcgrey pisze:
D@rio pisze:
Poprawie Cie tylko ;)
Ten punkt 6 dotyczy regulaminu "Pakiet Minut i SMSów"
link http://www.era.pl/download/promocje/pakiet/pakiet7.pdf
Sorry ;) zwracam honor ;) Nie znalem tego regulaminu mowiac szczerze :)

#28832  autor: linchpin
 05 lis 2005, 02:12
A ja mam takie pytanie, moze i glupie ale co tam ;) W przypadku, gdy nie doladuje telefonu przed uplywem terminu zablokowania polaczen wychodzacych to tanie numerki sie dezaktywuja?

#28926  autor: D@rio
 05 lis 2005, 21:24
linchpin pisze:A ja mam takie pytanie, moze i glupie ale co tam ;) W przypadku, gdy nie doladuje telefonu przed uplywem terminu zablokowania polaczen wychodzacych to tanie numerki sie dezaktywuja?
Cholercia ;) nie pamietam jak to bylo:) ale jak dobrze pamietam deaktywuja sie gdy uplynie okres na polaczenia wychodzace ;) a wiec tak...