Użytkownik
Ranga
Obserwator
A póki nie wybierzesz nowego startera to takie SMSy się wysyła MMSem co redukuje o kilkaset procent koszt wiadomości.konradosbstok pisze:jak długi sms który zajmował 3-4smsy to wychodziło po 60-80gr
Słuszna uwaga, ja z tego rozwiązania korzystałem jak byłem w roamingu (Play w tym temacie rządzimariusz9a pisze:A póki nie wybierzesz nowego startera to takie SMSy się wysyła MMSem co redukuje o kilkaset procent koszt wiadomości.konradosbstok pisze:jak długi sms który zajmował 3-4smsy to wychodziło po 60-80gr
Powiem tak - najlepiej jak obydwoje udacie się do salonu Orange, Ty sobie kupisz starter Pop-a konsultant włączy i napisze Ci jak się włącza SMS-y po groszu (jak chcesz korzystać z tego numeru), od razu przy okazji uruchomi podobną usługę Twojej dziewczynie i tak samo wytłumaczy jak ma to włączać. W Orange jest kilka Mix-ów, w dzisiejszym czasie to są dwa + jakieś wcześniejsze, tak więc ciężko będzie nam w tym temacie pomóc, musiałbyś znać dokładne informacje. Najprościej będzie przejść do salonu, ewentualnie dzwonienie do Biuro Obsługi, ale jak dziewczyna nie lubi rozmawiać z nieznajomymi;) ludźmi przez telefon, proponuję pójście jednak do salonu. Znam to po swojej dziewczynie, jak i koleżankach - ich temat ofert operatorów w ogóle nie interesuje [rzadko zdarzają się jakieś wyjątki;)].konradosbstok pisze:Dzięki za tak szybką odpowiedz profesjonalne forum widzę
Poradziliście, żeby dla mnie było taniej, ja mogę płacić więcej przeżyję.
Głównie chodzi o to żeby ona miała do mnie jak najtaniej.
Ona ma mixa orange za 30zł i nie wchodzi w grę u niej zmiana na coś innego na razie.
Zastanawiam się czy mozna u niej kupic jakies pakiety w stylu 5zl i sms po 1gr do mnie przez miesiac ??
Na mnie nie patrzcie, głównym celem zakładania 2 telefonu jest obniżenie u niej kosztów za smsy do mnie.