• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #287515  autor: cperek997
 09 wrz 2008, 20:27
Czyżby nowa oferta w Nowym Orange Go się pojawiła?
Szukałem na telepolis i orange.pl, ale nic nie znalazłem.

Otrzymałem SMSa o treści:

"Teraz wystarczą trzy miesiące w Orange abyś mógł rozmawiać z Przyjaciółmi za 5gr/min. Wyslij SMS na 115 z nr wybranej osoby. Koszt 5 zł/30 dni. www.orange.pl"

Ktoś już z tego skorzystał?

#287520  autor: miniek987
 09 wrz 2008, 20:46
Na orange online coś zmieniają, więc musimy poczekać. Całkiem możliwe, że właśnie mogą uruchomić taką usługę. Było to pisane już w innym temacie.

#287541  autor: Lazz
 09 wrz 2008, 22:29
Dzisiaj też dostałem takiego SMSa, ale moim zdaniem to chodzi o stare Go, bo tam była taka promocja... Widocznie coś im się pomieszało w systemie stare z nowym Go ;)
Kiedyś dostałem smsa, żeby aktywować usługę 20gr/min, taka usługa była w starym Go. Nowe Go to prosta oferta bez pakietów :)

#287547  autor: express100
 09 wrz 2008, 22:48
Ja jestem w Nowym Orange Go od 08.08.2007r. (do 07.08.2007 byłem w starym Go).
Dziś o godzinie 18:26 dostałem smsa od Orange: "Teraz wystarcza 3 miesiace w Orange abys mogl rozmawiac z Przyjaciolmi za 5gr/min. Wyslij SMS na 115 z nr wybranej osoby. Koszt 5zl/30 dni. www.orange.pl "
Wszedłem zaraz po tym jak otrzymałem SMS na stronę orange i szukałem w NOG w usługach i promocjach, ale nie znalazłem żadnego banera PRZYJACIELE, ale za to jak wpisałem hasło Przyjaciele w wyszukiwarkę Orange to po przekierowaniu z hasła przeniosło mnie do usług w Nowym Orange Go, ale tam pisało że podstrona chwilowo nieczynna, a z kolei teraz jest po prostu biało- tam gdzie mnie przeniosło.
Bałem się uruchomić usługę bo mam Pogadaj Sobie, b.dużo minut NON-STOP, a tak w ogóle stawki 20-1-2. Może bym wtedy wrócił do stareGo :?:
Jak ktoś coś będzie wiedział to niech napisze :-D
Pozdrawiam!

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#287555  autor: BL9393
 09 wrz 2008, 23:28
pytałem się na *100 (też dostałem SMSa) to uzyskałem wiadomość że jest nowa oferta od 15.09 ale nie uzyskałem szczegółów a ta podana to raczej stare GO.

czas na Orange

#287559  autor: express100
 10 wrz 2008, 00:44
Szkoda, że nie powiedzieli jaka, ale przynajmniej jest na co czekać :-D

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#287845  autor: azga3
 11 wrz 2008, 17:01
Ja też zadzwoniłam na *100 i konsultant szukał i szukał tej oferty ale nie mógł jej znaleźc.. jednak gdy powiedziałam, że dostałam dziś z rana smsa informującego o możliwości rozmawiania za 5gr/min w nowym orange go, to odpowiedział zeby się nie zastanawiac i wysłać smsa aktywacyjnego, bo w takim razie jest to prawda. :shock:

#287880  autor: Wiktor74
 11 wrz 2008, 19:38
azga3 pisze:Ja też zadzwoniłam na *100 i konsultant szukał i szukał tej oferty ale nie mógł jej znaleźc.. jednak gdy powiedziałam, że dostałam dziś z rana smsa informującego o możliwości rozmawiania za 5gr/min w nowym orange go, to odpowiedział zeby się nie zastanawiac i wysłać smsa aktywacyjnego, bo w takim razie jest to prawda. :shock:
tylko że ja wysłałem tego smsa i dostałem zwrotnego z info że ta oferta dotyczy orange go i że jak chce z niej skorzystać to muszę zmienić taryfe na orange go

...jeśli tylko mogę, zawsze chętnie pomagam...

kupię nokię 5800 nową, gwarancja producenta, bez locka