• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #281525  autor: Aaron
 06 sie 2008, 08:23
Od poniedziałku 04 sierpnia do końca sierpnia na terenie Leszna Mobilking wspólnie z siecią "Żabka" przeprowadza promocję swoich starterów. Sprzedawca powiedział mi, że jak kupię starter Mobilkinga to otrzymam 4 puszki Bullit'a ;-).
Co myślicie o takich promocjaych?

Re:

#281623  autor: Aaron
 06 sie 2008, 16:52
Nie mówię, że chcę kupić (chociaż się zastanawiam), a jedynie, że znalazłem ciekawą ofertę Mobilkinga ;-). Poza tym, nikt nie mówi, że to ja muszę wypić te 4 puszki i to od razu...

Coś jesteście b. sceptyczni.

#281628  autor: fortel
 06 sie 2008, 17:15
Mobilking nadaje sie obecnie tylko do ,,gadania'' i ,,pisania'' bo jesli chodzi o internet-to puszcza Cie ,,w skarpetkach''-jak mowil pewien prezydent. :toimonster:

#281850  autor: Btk_Tomas
 07 sie 2008, 22:46
Ta promocja w żabce była dawno temu w całym kraju,do każdego startera dawali gratis Bullita.
Pewnie im się przeterminował i wciskają na siłę.

#281857  autor: Marek
 07 sie 2008, 23:21
te bullity wciskają na siłę, mi w żabce chceli dać mi takie coś do doładowania orange 50

#281922  autor: alan85
 08 sie 2008, 12:10
mi tam nic nie wciskali, ale nie powiem chcialbym :) co do mobilkinga to fajna akcje ostatnio stworzyli z mapka: http://mobilking.pl/gdzie-kupic.html klient który będzie chcial kupic przynajmniej bez problemu znajdzie punkt gdzie to zrobi, jak na wirtualnego to wydaje mi się ze calkiem nizle o tym pomysleli. A wy co o tym myslicie?