Witam:) Wczoraj zostalam uzytkownikiem Orange Pop. Starter kupilam przez internet, zarejestrowalam go jak nalezy. Zaladowalam telefon za 25 zl. Dzieki temu,ze kupilam starter przez internet co miesiac przy doladowaniu za 25 zl powinnam dostac 10 zl gratis. I owszem, po doladowaniu sprawdzilam stan konta, ktory wynosil: 25 zl + bonusowe 10 zl. Nastepnie wyslalam 3 smsy po 20 gr. Stan mojego konta wynosil 25 zl + bonusowe 9,40 zl. Jak narazie wszystko sie zgadza. aktywowalam usluge 3 po 3 za 6 zl. Stan konta: 19 zl + bonusowe 9,40zl. Wszystko ok. Kolejno wykonalam polaczenie do numeru z 3po3 za ktore przyszla oplata 25 gr. Stan konta: 18 zł 75 gr i juz ta pani pod *500 nie podaje mi od tego momonetu stanu bonusowych zlotowek. Nie rozumiem tego.
Jest jeszcze jedno pytanie. Mianowicie, aktywowalam usluge 3 po 3 razem z moim chłopakiem. Mi aktywowali odrazu, a on musi czekac na wlaczenie (ponoc 48 h) Od czego to zalezy kiedy aktywuja?
Jest jeszcze jedno pytanie. Mianowicie, aktywowalam usluge 3 po 3 razem z moim chłopakiem. Mi aktywowali odrazu, a on musi czekac na wlaczenie (ponoc 48 h) Od czego to zalezy kiedy aktywuja?
Ostatnio zmieniony 27 lip 2008, 22:15 przez Asik:), łącznie zmieniany 1 raz.