• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #275747  autor: Pablos_
 08 lip 2008, 18:36
Witam
Chcialbym przestrzec wszystkich czytelnikow forum przed ta "najbardziej internetowa" siecia komorkowa. Ponad przeslo tydzien temu zamowilem starter, ktory otrzymalem w miare szybko, jednak na tym skonczyly sie mile doswiadczenia. Po aktywacji karty mialem otrzymac mozliwosc zalozenia profilu na ich stronie, w celu zarzadzania kontem (np. bezplatna zmiana taryfy) i kontroli konta. Niestety do dzisiaj po wielu bojach z biurem oblugi nie moge sie "doprosic" o taka mozliwosc. Kazda proba zalozenia profilu zwraca komunikat o nieprawidlowym numerze PUK. Po pierwszym kontakcie z biurem otrzymalem informacje, ze moj numer PUK jest poprawy i mam troche poczekac. Nastepny kontakt: "numer telefonu nie zostal jeszcze dodany do bazy i prosze probowac jutro". W soboty i niedziele biuro nie dziala (!!!), wiec napisalem maila czekajac na odpowiedz. Ze wzgledu na brak jakiejkolwiek reakcji zadzwonilem po raz trzeci w poniedzialek i pani poinformowala mnie, ze zglosi problem (tak jakby po wczesniejszych interwencjach nie bylo sladu). Jak na razie otrzymalem maila, ze maja duza ilosc zamowien i ewentualnie moj numer "zostanie dodany recznie". Dodawanie reczne trwa juz ponad 24h bez rezultatu. Dodatkowo nie moge zmieniac ustawiec konta via automatyczyny bok w telefonie.

Nie rozumiem jak mozna miec tak niepowazne podejscie do klietna. Cala sytuacja podobna jest do poczatkow funkcjonowania blueline w tp. Nie wiem co mnie skusilo do zakupu startera, ktory zaraz chyba wyrzuce.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2008, 01:39 przez Pablos_, łącznie zmieniany 1 raz.
 #275785  autor: jablo
 08 lip 2008, 20:46
Pablos_ pisze: Nie wiem co mnie skusilo do zakupu startera, ktory zaraz chyba wyrzuce.
Ja też tego nie potrafie pojąć po co !! Mnie zastanawia tylko jedno. Dlaczego oburzasz sie na Biuro Obsługi KLienta które nie pracuje w sobote?? Ilu ten operator moze miec klientow? Tysiać, dwa, trzy? To nawet bok Plusa nie pracuje w niedziele. Niestety nie pomogę Ci rozwiązać Twojego problemu, nie wesprę Cię też dobrym słowem.
Moze po prostu pozbąc sie tego startera....

#275804  autor: Pablos_
 08 lip 2008, 21:53
Po co kupilem? Poniewaz potrzebowalem go awaryjnie na dwa miesiace wakacji, w miejscu gdzie zasieg ma wylacznie orange i tylko w wpmobi doladowanie za 5zl przedluza wychodzace o 30dni.

#275805  autor: cesarz
 08 lip 2008, 21:56
Mi uruchomienie startera zajeło DWA TYGODNIE a DOŁADOWANIE TEŻ KILKA DNI . PISAŁEM E-MAILE . Mankamentem jest to , że wszystko załatwia się tylko przez internet .Stawki są dobre i bonust też.

[ Dodano: 2008-07-08, 22:02 ]
DOŁADOWANO KONTO PO TRZECH DNIACH I PONAGLENIACH.

CNN

#275838  autor: DejwiD
 08 lip 2008, 23:21
Po co kupilem? Poniewaz potrzebowalem go awaryjnie na dwa miesiace wakacji, w miejscu gdzie zasieg ma wylacznie orange i tylko w wpmobi doladowanie za 5zl przedluza wychodzace o 30dni.
ps. jak zasieg ma tylko orange to moze kup sobie 4 startery po 3 zł, bedziesz mial na caly okres wakacji u rodziny na wsi, a jak wrocisz do szkoly to mozesz znajomym prezenty zafundowac.

i widzisz, troche kombinacji i po problemie, a i operator się ucieszy z 4 nowych dusz..

Edit by SirmarK: po co jakies dziwne komentarze dawac? zostawilem to co sensowne.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2008, 21:06 przez DejwiD, łącznie zmieniany 1 raz.

#275947  autor: Pablos_
 09 lip 2008, 16:05
No i wreszcie dostalem maila, ze moge utworzyc profil na stronie. Zarejestrowalem sie i... od rana komunikat "Przepraszamy, ale zarządzanie usługą jest w tej chwili niedostępne. Spróbuj za chwilę". Brak slow :/

edit: 10.07
Wreszcie wszystko zaczelo dzialac tak jak powinno. Konto na stronie www w pelni aktywne, zarzadzanie uslugami dziala blyskawicznie, doladowanie konta trwalo pare sekund. Mam nadzieje, ze to koniec niemilych doswiadczen z tym operatorem.

A propos co mnie skusilo by zamowic starter to: 100MB co miesiac na przegladanie calego serwisu mini.wp.pl, co dla starego wapniaka stanowi fajny bajer.

#278953  autor: marcinb
 23 lip 2008, 11:04
Ja z WPMobi miałem problem z aktywacją startera. Trwało to kilka dni zamiast kilku godzin. Jako rekompensatę dostałem 50 zł do wykorzystania do wszystkich sieci.

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#279840  autor: express100
 28 lip 2008, 21:26
Aktywacja mojego startera zajęła im AŻ 4,5 tygodnia!!!!!!!!! A potem aktywacja w serwisie www.wpmobi.pl aż 1,5tygodnia. I nic nie dostałem!!!!!!!!!!!! A stawki fatalne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#279849  autor: Prezesek
 28 lip 2008, 21:52
express100 Ja czekałem w sumie 2 miesiące. I w ramach rekompensaty dostałem 25 zł do sieci WpMobi i na stacjonarne. I tak po wygadaniu tego bonusu wyrzuciłem kartę do kosza. Wolę się już trzymać od sieci wirtualnych z dalekaaaa. W SNICKERSmobile, w wpmobi oraz carrefour mova były problemy :/

#279859  autor: hettman
 28 lip 2008, 22:32
to ja mam pytanie a"propos wpmobi-czy mozna przenosic odnich nr tel. do innych sieci i jak sie zarejestowac na wpmobi(mam fajny nr 7990xyxyx wiec szkoda go :wink: )

#279951  autor: express100
 29 lip 2008, 15:47
Można przenosić trzeba pójść do salonu danej sieci- którą wybrałeś.
rejestracja-
wejdź tutaj i kliknij na link w prawym górnym rogu strony- ZAŁÓŻ PROFIL WPmobi ( o ile masz aktywowaną kartę).

Jeżeli pomogłem kliknij "POMÓGŁ" gdzie trzeba :lol:

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c