• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #274655  autor: temp.
 02 lip 2008, 14:56
witam, mam pytanie która usługa wg was jest lepsza "Przyjaciele w Orange Go" czy "Trzy po Trzy" aktualny mój plan taryfowy to Nowe Orange Go. Staż w sieci orange 4 miesiące. Aby skorzystać z oferty usług muszę zmienić taryfę na Orange GO lub Orange POP.
Który wybrać wariant?
 #274657  autor: biotyt
 02 lip 2008, 15:30
temp. pisze:witam, mam pytanie która usługa wg was jest lepsza "Przyjaciele w Orange Go" czy "Trzy po Trzy" aktualny mój plan taryfowy to Nowe Orange Go. Staż w sieci orange 4 miesiące. Aby skorzystać z oferty usług muszę zmienić taryfę na Orange GO lub Orange POP.
Który wybrać wariant?
Wybór jest bardzo prosty - 3po3 w Orange POP jest o wiele atrakcyjniejsze niż Przyjaciele w starym Orange GO.

Stare Orange GO:
- możliwość aktywacji do 3 numerów w Orange lub stacjonarnych
- opłata miesięczna 5zł za każdy numer
- 5gr/min z wybranymi numerami

Orange POP:
- możliwość aktywacji do 3 numerów w Orange lub stacjonarnych
- opłata za usługę niezależnie od ilości numerów to 6zł miesięcznie
- stawki z wybranymi numerami to 3gr/min oraz 1gr/SMS

Dodatkowo na korzyść Orange POP przemawiają niższe stawki podstawowe bo 65gr/min, 20gr/SMS/MMS do wszystkich sieci oraz możliwość aktywacji pakietu 600SMS-ów za 6zł do wszystkich w Orange.

biotyt

#274658  autor: temp.
 02 lip 2008, 15:39
OK. Też tak myślałem. Mam jeszcze jedno pytanko. Posiadam dodatkowe środki na koncie uzyskane w wyniku promocji, bonusów do wykorzystania na połączenia i SMSy w ramach Orange
pozostało do wykorzystania: 21 zł.

Czy po zmianie taryfy na ORANGE POP nie znikną?

#274667  autor: jablo
 02 lip 2008, 16:39
W wyniku migracji srodki z konta promocyjnego nie znikaja