Zajcef pisze:
No rzeczywiście na stronie są błedne informacje

))
Znikają wraz z kolejnymi krokami zamówienia..
A klikałaś chce złożyć zamówienie?

) (W wybranej ofercie konieczne jest określenie telefonu)
Nie wiem czy teraz, ale kiedyś można było przez esklep zamówić bez telefonu i dla nowego mixa bylo 50 % nie do wszystkich, a na orange i stacjonarne przez 24..
Nie uda Ci się zamówić oferty, którą wymieniłeś powyżej przez esklep. Jak pisałem wcześniej CZN ze 100% więcej 12m w salonie bez słuchawki dla nowych aktywacji
Pzdr.
nie wiem jak ty to zamawiasz ale mnie nie prosi o wybranie telefonu bo kliknęłam na opcję "Nowy Twój Mix bez telefonu" i przy kliknięciu na "chcę złoży zamówienie" zaraz obok ramki z danymi do wysyłki itp jest podsumowanie czyli: wybrany numer telefonu, wybrany abonament, informacja o opłacie aktywacyjnej i to samo co napisałam wcześniej czyli:
* co miesiąc dodatkowo 20 zl na połączenia do Orange i stacjonarnych, SMSy i MMSy do Orange
* teraz 60 minut darmowych rozmów w Orange i z numerami stacjonarnymi po 16.00 i w weekendy,co miesiąc, przez cały okres trwania umowy
* przez 4 miesiące darmowe rozmowy z wybranym numerem Orange lub stacjonarnym (Aktywuj promocję wiosenną samodzielnie po otrzymaniu przesyłki)
*
oraz w ramach abonamentu dostajesz dodatkowo 100% więcej złotówek do wszystkich sieci
więc musiałeś coś po prostu źle kliknąc, np nie odznaczyłeś opcji "z telefonem" i dlatego system nie pokazuje Ci tych 100& więcej tylko każe wybrac telefon.
wklejam linka z tym jak ja wybrałam kolejne kroki (numer telefonu fikcyjny wybrany pierwszy-lepszy z listy). Mam nadzieję że link zadziała jeśli nie to go usunę
https://www.orange.pl/portal/map/map/sh ... stid=61100
---> tutaj skrót tego co jest na stronie
Nowy Twój MIX bez telefonu
Twój numer telefonu
501 195891 <--- fikcyjny numer
do zapłaty przy odbiorze
0 zł
kartę SIM
0 zł
koszt przesyłki
0 zł
opłata aktywacyjna
50 zł
(do zapłaty z pierwszą fakturą)
opłaty miesięczne
30 zł
co zawierają
Dostaniesz 30 zł do wykorzystania na rozmowy, SMS-y i MMS-y do wszystkich sieci
dodatkowo w sklepie orange.pl
* co miesiąc dodatkowo 20 zl na połączenia do Orange i stacjonarnych, SMSy i MMSy do Orange
* teraz 60 minut darmowych rozmów w Orange i z numerami stacjonarnymi po 16.00 i w weekendy,co miesiąc, przez cały okres trwania umowy
* przez 4 miesiące darmowe rozmowy z wybranym numerem Orange lub stacjonarnym (Aktywuj promocję wiosenną samodzielnie po otrzymaniu przesyłki)
* oraz w ramach abonamentu dostajesz dodatkowo 100% więcej złotówek do wszystkich sieci
XPiotrX pisze:
Jeśli tak się da to spuer. Rozumiem, że te 100% więcej tylko do pierwszego doładowania za 30zł w miesiącu...
nie, masz co miesiąc przez cały okres trwania umowy dodatkowe 100% czyli dodatkowo 30 zł. Płacisz 30 zł na koncie masz 60 zł a w minutach wychodzi to 100 minut do wszystkich lub 66 minut do Play

plasticzkom stop
Motorola V2288 -> Alcatel OT511 -> SE K700i + nokia 3110

-> Alcatel E801/SE K700/Samsung E900