• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #266240  autor: robertpotorski
 15 maja 2008, 15:19
Co sądzicie o nowej od dziś dostępnej ofercie Nowy Play mix . Dziwi mnie fakt ze od kilku dni na innych forach o tym pisza oferta od dziś dostępna a telepolis - cicho ?? Czyżby Witek już tak nie promował Playa ?? Dziwne ?? Play schodzi na psy i nowe oferty sa do bani do niedawna była to jedna z lepszych ofert na rynku . Teraz Play to jedna z najgorszych ofert . Ja sam mam starą Play kartę ale jesli zmienią w niej zasady na gorsze odchodzę do konkurencji już kilku moich znajomych przeniosło numery do innych opów . Jak bedą tak robić dalej to wątpię żeby doszli do 2 milionów . Kogo obchodzi ile Play dokłada do każdej minuty dla nas klientów liczą się ceny . :|

#266249  autor: Monty Python
 15 maja 2008, 15:50
Niestety oferta Nowy Play Mix to zaprzeczenie samego PLAYa :evil: , tak się zastanawiam, kto wpadł na ewidentny pomysł zniszczenia 4 operatora - być może jestem w błędzie, być może moje słowa są zbyt mocne, ale obserwując rynek, to widać, że jest on bardzo brutalny i PLAY może w bardzo krótkim czasie wylecieć z gry :( , nie pojmuję polityki ów firmy w 2008 roku czy oni myślą, że klienci nie umią liczyć ? :x

Są rzeczy, które robią się same - wąsy się robią, bałagan/bajzel w Orange się robi ... :lol: :mrgreen:

#266256  autor: Jedrker
 15 maja 2008, 16:24
Ludzie przestańcie już biadolić .
Nie pasuje, to zmieniam opa i Tyle.
Były poprzednie taryfy, to było źle, bo nie było wybranych numerów, czy tańszych połączeń w sieci, teraz to jest i też jest źle.
A Play, jak i inne firmy to nie akcja charytatywna, i musi zacząć zarabiać.
Monty Python pisze:czy oni myślą, że klienci nie umią liczyć ?
Oni właśnie myślą, że klient będzie liczyć.
Widocznie mieli takie zapotrzebowanie na taką ofertę.
Swego czasu różne ankiety przez telefon przeprowadzali, i być może dlatego obecne taryfy wyglądają tak a nie inaczej.
robertpotorski pisze:odchodzę do konkurencji
I nikt za tobą płakać nie będzie :P
Jak nie dasz zarobić firmie x, to zarobi firma Y, proste :P
robertpotorski pisze:Kogo obchodzi ile Play dokłada do każdej minuty dla nas klientów liczą się ceny .
I masz najtańsze na rynku.
Minuta do wszystkich sieci 49 groszy, i zbieranie minut , kto Ci do wszystkich da więcej ?
Nikt, ja w orange do wszystkich płacę 75 gr za minute.
Wczoraj podpisałem umowę z Play, i jestem zadowolony. Wcześniej korzystałem przez 6 miesięcy ze starej play karty.

#267242  autor: blacher
 21 maja 2008, 19:41
przecież ta oferta jest porównywalna z innymi,które oferuje konkurencja,a niekiedy nawet lepsza do tego masz nie wypasione,ale całkiem fajne telefony za 3 gr np taki Samsung L760