Ostatnio przeglądając regulamin pakietów taryfy Easy w simplusie, wyczytałem, że promocja na pakiety Easy gadka i Easy sms kończy się 30 czerwca 2008 roku, czy to oznacza, że Plus chce zupełnie zrezygnować z tej taryfy i przenieść użytkowników tej taryfy do taryfy Simplus, albo przez brak tych pakietów, którymi przecież taryfa Easy się charekteryzowała, zmusić użytkowników taryfy Easy do przejśćia na nową taryfę Simplus. Ciekawe, czy dużo jest jeszcze użytkowników korzystających ze starych Taryf Easy i Team 7. Ja pomimo wejścia nowej tarysy Simplus dalej korzystam z Taryfy Easy, choć taryfa Simplus jest korzystniejsza, ale już się przyzwyczaiłem do Taryfy Easy i nie chcę jej zmieniać na taryfę Simplus, choć Plus cały czas mnie zasypuje smsami, o treśći przypominamy, że od dnia tego i tego istnieje techniczna możliwość zmiany taryfy na Nową taryfę Simplus, wpisz *147*90# i ciesz się z rozmów za 5 groszy za minutę. Po za tym w taryfie Easy pakiet Easy Gadka można wykorzystać również na numery stacjonarne, tego mi głownie brakuje w nowej ofercie. No i cały czas korzystam ze starej metody naliczania opłat w simplusie, czyli kwota jest widoczna na wyświetlaczu. A czy ktoś z was jeszcze korzysta ze starych taryf Simplusa???