• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #262171  autor: Monty Python
 16 kwie 2008, 14:24
Witam
Po ostatnich perypetiach z serwisem Orange :evil: ( zresztą nie tylko ostatnich ) :evil: rozważam opcję przejścia do PLAY NA KARTĘ z zachowaniem numeru 8) i w tym momencie mam pytanie do Szanownych TELEPOLITAN, czy jeśli przeniosę numer to zostanie mi aktywowana "stara" taryfa Play na Kartę ? czy też zostane przełączony na Nowy Play na Kartę, sytuacja jest dla mnie o tyle ważna, bo jak większość słusznie twierdzi, ten "stary Play " jest zdecydowanie korzystniejszy, a z nowego nie chciałbym korzystać...
Pozdrawiam
:smt006

Są rzeczy, które robią się same - wąsy się robią, bałagan/bajzel w Orange się robi ... :lol: :mrgreen:

#262181  autor: bkawa
 16 kwie 2008, 14:54
Zdecydowanie nowy, było na forum.
Monty Python pisze:większość słusznie twierdzi, ten "stary Play " jest zdecydowanie korzystniejszy
Większość ma takie warunki, które zdecydowanie promują korzystanie ze starego play, ale nie oznacza, że większość słusznie twierdzi.
Monty Python pisze:Po ostatnich perypetiach z serwisem Orange :evil: ( zresztą nie tylko ostatnich ) :evil: rozważam opcję przejścia
Jak dla mnie to raczej zbyt błahy powód do zmiany operatora, nie sądzisz, że bardziej istotne są warunki finansowe. Nowa oferta Play nie urywa d###.
A zobaczysz co się będzie działo jak play jeszcze zbierze 1mln klientów i uruchomi nowe usługi. mam na myśli działanie serwisu

Domowy wyrób nalewek

#262194  autor: Monty Python
 16 kwie 2008, 17:11
bkawa :twisted: ponoć nowe startery PLAYa i nowe przeniesienia numerów do tej sieci mają ten mało korzystny plan taryfowy , chociaż na chwilę obecną 100% pewności nie mam :twisted: , czyli co ? :lol: jestem skazany na Orange ? :lol:

Są rzeczy, które robią się same - wąsy się robią, bałagan/bajzel w Orange się robi ... :lol: :mrgreen:

#262255  autor: bkawa
 16 kwie 2008, 21:15
Monty Python pisze:jestem skazany na Orange ? :lol:
niekoniecznie w .pl mamy około 10 operatorów, może myAVON? :wink:

[ Dodano: 2008-04-16, 21:15 ]
Monty Python pisze:bkawa :twisted: ponoć nowe startery PLAYa i nowe przeniesienia numerów do tej sieci mają ten mało korzystny plan taryfowy
to właśnie napisałem

Domowy wyrób nalewek

#262278  autor: senshiro
 17 kwie 2008, 00:41
Zawsze można poszukać starych starterów na allegro... :roll:

Obrazek

#262288  autor: taktakowiec
 17 kwie 2008, 09:42
Nie tylko na allegro,stare dziewiątki są dostępne jeszcze w kioskach ruchu ;)

#262753  autor: sympatyczny
 20 kwie 2008, 12:26
taktakowiec pisze:Nie tylko na allegro,stare dziewiątki są dostępne jeszcze w kioskach ruchu ;)
no ja wiem, ale jak do nich przeniesc numer??

#262823  autor: yagi
 20 kwie 2008, 17:12
Napisz do Play na BOK i poczekaj co Ci odpowiedza ;)

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#263498  autor: blacher
 23 kwie 2008, 21:10
Ten nowy Play na kartę nie jest wcale taki niekorzystny o ile rozmawiasz wewnątrz sieci ;) 19 gr jest całkiem przyjemne o ile oczywiście masz zamiar długo być klientem Play'a

#263588  autor: Gr3gorix
 24 kwie 2008, 15:06
Juz pisałem wcześniej od 7 kwietnia wszystkie przenoszenia numerów sa przenoszone na NOWY play na karte, musisz poszukac starych starterów choć teraz podobno trzeba się spieszyc ponieważ maja byc jakoś przeprogramowane simy....

Telefon jest jak kobieta- ładujesz w nią pieniądze ale ciągle nie jestes z niej w 100% zadowolony...

#263680  autor: yagi
 24 kwie 2008, 21:22
Gr3gorix pisze:musisz poszukac starych starterów choć teraz podobno trzeba się spieszyc ponieważ maja byc jakoś przeprogramowane simy....
Czy nie potrafisz czytac ze zrozumieniem... Tutaj chodzi o przeniesienie numeru z innej sieci... A one sa zapisywane na czystych kartach SIM i kupowanie startera ze stara taryfa da mu tylko 9 lub 30 zl mniej w portfelu i nowy numer...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)