• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #263602  autor: St-Jimmy
 24 kwie 2008, 16:31
Witam, mój znajomy wkrótce weźmie w Playu mix i SE K530i, w regulaminie/ofercie pisze że do niego dawaja karte pamięci 1gb. Z tego co wiem to jak ja brałem abo w playu to niemieli kart pamięci, co bylo zaznaczone w regulaminie ze jesli nie maja na stanie to nie musze jej dostać, wiec to sie zgadza. Ale jak bedzie w przypadku mixa?? Czy jesli niebeda mieli katrty pamieci to mozna liczyc na jakis upust czy coś?? Z gory dzieki za pomoc.

Nokia 3220 -> Sagem x5-2 -> SE K508i -> Nokia 3650 -> Motorola L6 -> Motorola E1 -> SE K750i -> SE W900i -> Motorola RAZR V3xx -> SE W880i -> Nokia 5610-> Iphone 2G -> Motorola V3xx -> Samsung s8500 + Ipod Touch 3g

#263622  autor: kowcio
 24 kwie 2008, 17:09
St-Jimmy pisze:Czy jesli niebeda mieli katrty pamieci to mozna liczyc na jakis upust czy coś??
wątpię w to.. to jest gratis.. więc nie licz na nic :P

z tego co wiem to play już nie dodaje kart pamięci do telefonów.

#263634  autor: Gr3gorix
 24 kwie 2008, 18:17
dokładnie do niektórych modeli nie ma kart pamieci, sam cennik nie jest samoistnym przedstawieniem oferty i dzieki temu Play nie musi dawac klientom "gratisów", aczkolwiek sa przypadki kiedy to klient cos wywalczy...

Telefon jest jak kobieta- ładujesz w nią pieniądze ale ciągle nie jestes z niej w 100% zadowolony...