• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #257909  autor: Wiktor74
 23 mar 2008, 20:38
Witam
Tak jak w temacie czy jest możliwość odbierania połączeń jeśli stan konta jest zerowy?
A co jeśli dojdzie do tego że ważność na wychodzące już się skończyła,
czy przez ten miesiąc ważności jeszcze na przychodzące i przy zerowym stanie można odbierać połączenia przychodzące?
A także czy jeśli teraz mam ważność konta powiedzmy jeszcze 4 miesiące
i doładuję sobie tel kartą która przedłuża tylko o miesiąc, to jaką będę mieć ważność konta?
Ten miesiąc dodaje się do tych czterech?
Czy zostaje ważność cztery miesiące?
Czy też będzie nowa miesięczna ważność z ostatniego doładowania?
Mam nadzieję że komuś będzie się chciało udzielić odpowiedzi na moje pytania :)
Za co z góry dzięki!

Ps. Dla tych co by chcieli mnie odesłsć do regulaminu SS
wygląda na to że nie czytam ze zrozumieniem :(
pozatym nie ma tam chyba odpowiedzi na wszystkie moje pytania,
chyba że coś przeoczyłem, co oczywiście jest możliwe, czytaj wyżej ;)

#257912  autor: aga
 23 mar 2008, 20:45
Wiktor74 pisze:czy jest możliwość odbierania połączeń jeśli stan konta jest zerowy
Stan konta nie ma nic wspólnego z mozliwością odbierania połączeń. Jedynie nie mozna wykonywać połączeń.
Wiktor74 pisze:Dla tych co by chcieli mnie odesłsć do regulaminu SS
wygląda na to że nie czytam ze zrozumieniem
No właśnie, najchętniej bym to zrobiła, bo na stronie internetowej Samych Swoich i w regulaminach wszystko jest napisane. ;-)

#257918  autor: Wiktor74
 23 mar 2008, 20:57
aga pisze:
Wiktor74 pisze:czy jest możliwość odbierania połączeń jeśli stan konta jest zerowy
Stan konta nie ma nic wspólnego z mozliwością odbierania połączeń. Jedynie nie mozna wykonywać połączeń.
Wiktor74 pisze:Dla tych co by chcieli mnie odesłsć do regulaminu SS
wygląda na to że nie czytam ze zrozumieniem
No właśnie, najchętniej bym to zrobiła, bo na stronie internetowej Samych Swoich i w regulaminach wszystko jest napisane. ;-)
Więc może to ja odeślę do regulaminu, bo tyle z niego zrozumiałem że właśnie nie można odbierać tych połączeń co dla mnie jest niezrozumiałe:

$8 Opłaty, pkt6:
"W momencie wyczerpania wartości konta lub upłynięcia okresu ważności dla usług i połączeń wychodzących następuje zawieszenie świadczenia usług."
ptk 7 w tym samym &:
"Dostęp do informacji zawartych na karcie SIM może zostać zablokowany przy zerowej wartości konta do momentu powtórnego zasilenia konta."

Też może o tym świadczyć, a moje pytanie skierowane jest do tych co by mi mogli z praktyki powiedzieć jak to rzczywiście wygląda?

#257926  autor: aga
 23 mar 2008, 21:22
Wiktor74 pisze:"W momencie wyczerpania wartości konta lub upłynięcia okresu ważności dla usług i połączeń wychodzących następuje zawieszenie świadczenia usług."
To jest chyba oczywiste, że następuje zawieszenie świadczenia usług, bo skoro nie będzie środkow na koncie, to przecież nie będzie można dzwonić. A jak upłynie okres ważności konta, to teoretycznie mogą także zablokować połączenia przychodzące.

#257929  autor: Wiktor74
 23 mar 2008, 21:27
Widzę że nie tylko ja mam problem z czytaniem ze zrozumieniem.... heh