• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #253332  autor: taktakowiec
 25 lut 2008, 12:05
Wkurzył mnie Play ze swoja obsługa reklamacji,ciągle coś nie działa itp.Nie przekonuje mnie juz do nich nawet pakiet 1000 sms który mam aktywowany,ludzie nie chcą dzwonić ani pisać do mnie bo za drogo,więc karta po wydzwonieniu kasy idzie w kibel :) Pytanie:Co zamiast playa?Dzwonie mniej więcej jednakowo.W której sieci jest najwięcej ludzi i w miarę stawka do wszystkich?Pomóżcie w wyborze.

#253335  autor: Jedrker
 25 lut 2008, 12:13
Ja na twoim miejscu zostałbym dalej w Play.Burdel jest w każdej sieci, i w każdej sieci zdarzają się problemy z reklamacjami, ja do tej pory miałem wielkie problemy z reklamacjami w orange, i erze, z ery już nie korzystam, została umowa w orange, ale i ona kiedyś się skończy i do Playa przechodzę :P
Naprawdę zastanów się dobrze, zanim podejmiesz ostateczną decyzję odnośnie sieci Play :)
I powtarzam, każda sieć ma swoje plusy i minusy, nigdzie nie jest tak kolorowo i fajnie, jak w reklamach.

#253336  autor: taktakowiec
 25 lut 2008, 12:19
Niby tak ale mmsów odbierać nie mogę,działało i nie działa,telefon sprawny,poprawnie skonfigurowany,reklamacja zaliczona i nic nie dała.Nie dość że nie moge korzystac z usług to jeszcze zdarza się że musze poczekać żeby zadzwonić bo pierwszeństwo maja plusowcy.Oferta dobra ale bajzel i nie kompetencja taka że szok.

#253337  autor: aga
 25 lut 2008, 12:20
taktakowiec pisze:Pytanie:Co zamiast playa?Dzwonie mniej więcej jednakowo.W której sieci jest najwięcej ludzi i w miarę stawka do wszystkich?
Najniższą stawkę masz w mBank mobile. Poza tym może warto rozejrzeć się za jakimś innym operatorem wirtualnym.

#253338  autor: taktakowiec
 25 lut 2008, 12:22
Myślałem nad popem,duzo ludzi ma telefony w Orange,w moje książce telefonicznej tak z 1/3.Nie wiem czy to dobry pomysł.Narobili tego tyle że mam totalny mętlik w głowie.

#253342  autor: jablo
 25 lut 2008, 12:39
taktakowiec pisze:Myślałem nad popem,duzo ludzi ma telefony w Orange,w moje książce telefonicznej tak z 1/3.Nie wiem czy to dobry pomysł.Narobili tego tyle że mam totalny mętlik w głowie.
Wybierz tą sięc, w ktorej masz najwiecej kontaktow, to chyba oczywiste.

#253345  autor: marcinb
 25 lut 2008, 12:47
taktakowiec pisze:Myślałem nad popem,duzo ludzi ma telefony w Orange,w moje książce telefonicznej tak z 1/3.
Przy doładawaniach np. za 50 zł ceny nie są aż takie najgorsze (+ zniżki wewnątrzsieciowe).

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#253354  autor: PingNoMore
 25 lut 2008, 13:43
Możesz też zastanowić się nad Mixem w Orange. Za 30 zł masz 100 min do Ery i Plusa lub 75 min. do Play + 60 min do wykorzystania po 16 i w weekendy do Orange i na stacjonarne + usługę Przyjaciel przez 4 miesiące. Oferta jest bez telefonu.

#253355  autor: marcinb
 25 lut 2008, 13:47
Jak chcesz mieć 2w1 rozmowy i transmisje danych to zobacz co oferuje WPMobi w taryfie Transfer przy doładowaniu za 50 zł (3 mies.). Ceny też nie najgorsze. :|

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#253362  autor: taktakowiec
 25 lut 2008, 14:12
Koszty transmisji danych nie są wazne,nie korzystam z internetu komórkowego.Mix odpada,nie chce się wiązać żadnymi umowami.Poprostu za szybko wszystko idzie do przodu żeby władować się w lojalkę,już raz to przerabiałem w Erze,świetne promocje i cudne telefony ale po przekroczeniu abo cena za minutę z kosmosu ;)
W Orange music teraz też smsy po 1 groszu do wszystkich sieci są,stawka za połączenia tylko troszkę wyższa.

#253416  autor: Vieslav
 25 lut 2008, 19:04
Kup sobie starter Orange Music. Teraz jest promocja i smsy sa po groszu do wszystkich sieci: za 6zl masz 600 smsow. Mozesz kupic nieograniczana liczbe pakietow w miesiacu. Waznosc jest niezalezna od stanu i waznosci konta a dodatkowo przy doladowaniu co 31 dni dostajesz darmowe esy do wszystkich. Playa zostaw,bo jak Orange wycofa promocje to na nowej karcie Play juz nie wlaczysz takiego pakietu. Dziwie sie koledze odnosnie reklamacji. Ja w Orange bardzo lubie je skladac. Mam juz 4 miesiac halo granie za free dzieki reklamacji.