• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #246929  autor: Luke_april
 21 sty 2008, 23:07
Posiadam Telefon EASYCALL P810. fajna zabawa Tyle ze mam mały problem. wkladam do niego karte z plusa chodzi. a z orange chwile szuka a potem ekran gasnie i zapala sie na nowo. nie byłoby w tym niczego dziwnego gdyby inna karta orange znajomego nie chodziła. dwa dni to i nawet moja karta chodziła ale nagle zaczął pojawiać sie ten bład. nie wiem co robic moze ktoś sie spotkał z takim problem? telefon jest prawie nowy nom niestety pa angielskie menu. bede wdzieczny za kazda pomoc pozdrawiam

Luke:))

#246935  autor: tomek84
 21 sty 2008, 23:37
czyli karta znajomego chodzi na tym telefonie bez problemu? Bo gdyby nie to może chodziło by o rozmiary karty sim, nie każde są identyczne ( już był na forum tutaj poruszany ten wątek, że czasem się pojawiał komunikat włóż sim i chodziło o to że np heyah ma cieńsze niż plus chociażby o milimetr ale telefon wyczuł to, a działał na plusie, bo miał wcześniej sim locka na nim) a Twój telefon w Polsce chyba za powszechny nie jest :D Ale skoro karta znajomego chodzi o Twoja nie....a jak z Twoją kartą na innym telefonie? Zdarza się, że karta sie popsuje, sam miałem kiedyś taki przypadek, że było włóż sim, albo zasięgu nie łapało, bo często zmieniała aparat i się od spodu zarysowała i coś tam coś tam....może poprostu zmienisz kartę? Masz PUK etc nie?

#246955  autor: Luke_april
 22 sty 2008, 08:40
Nom wiem sprawdzałem karty sa identyczne. kompletnie nie mam pojecia o co chodzi. najgorsze ze ten telefon chodził z Moja karta dwa dni. i podczas wymiany bateri przestało dalej działac. ta sama karta i nie działczy;/ nic nie zmieniałem w ustawieniach i teraz juz nie mam pojecia jak Sobie poradzic z Tym... tel sie włacza i szuka sieci a potem nagle wiesza sie i czarny ekran i znów zaczyna szukać sieci i to samo w kółko. wchodzenie i anulowanie szukania sieci nic nie daje bo On to chyba w tle robi.... Nie chciałbym byc wulgarny ale to japonskie czy tam chinskie gów... ;/

#246982  autor: mikage1
 22 sty 2008, 11:48
a sprawdź jeszcze swoją kartę w innym aparacie...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#246986  autor: Luke_april
 22 sty 2008, 12:50
w Innych aparatach chodzi bez problemu:/ uzywam jej tylko w tym telefonie easycall p810 nie moge;/

#250670  autor: mlodykolo21
 11 lut 2008, 16:48
ethtr

[ Dodano: 2008-02-11, 16:51 ]
Witam. Miałem taki sam problem. Nawet wymienilem sobie karte w Orange i po wlozeniu bylo wsio OK. Ale jak przezucilem kontakty na ksiązke tel. problem powrócił. Wystarczy wiec wykasowac zbyt dużą liczbne kontaktów z karty. Ja teraz mam okolo 110 osób w ksiązce telefonicznej i wsio wporządku. Pozdrawiam.