• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#248565  autor: pvd
 30 sty 2008, 21:31
ja mam pytankeo mam aktywowalem pakiet maxi minuty ,teraz aktywowalem pakiet gorace weekendy i popoludnia, mam pytanie ktory pakiet jako pierwszy bedzie wykorzystany bo z jednej strony mam 100 min do plusa 24h , a w tym drugim pakiecie 200min do plusa i na stacjonarne ale od 16 do 8 rano plus caly weekend, bo chyba bezwsensem bylo by jak bym dzwonil przed 16 na plusa i placil standardowa stawke, w regulaminie pisze tak
http://www.simplus.pl/images/regulamin/ ... ludnia.pdf

polaczenia wykonywane na numer w sieci plus przez uzytkownikow posiadajacyh niewykorzystane minuty w ramach promocji pakiet maxi minuty, pakiet mini minuty i pakiet premia non stop zmniejsza liczbe minut z aktywowanego pakietu

czyli z ktorego :)

#248952  autor: syrenka
 02 lut 2008, 14:53
zagadaj do ziomków od simplusa, kiedys koleżanka też nie wiedziała co i jak z pakietami i jej powiedzieli. w simplusie teraz tak duzo pakietow że nie wiadomo co wybrac hihi

#248991  autor: Marens
 02 lut 2008, 19:06
pvd pisze:w simplusie teraz tak duzo pakietow że nie wiadomo co wybrac hihi
Umiejętne wykorzystanie pakietów daje bardzo fajną ofertę...

Zmienili zasady pakietu SMS 1000. 5zł = 500sms, można aktywować częściej niż raz na 30dni.